Kaffe kaffe kaffe...

Är typ aldrig sugen på kaffe när ja e hemma... bara när ja kommer till jobbet så är ja sugen som faan o dricker minst tre koppar på fyra timmar. Haha men idaaag när ja är hemma och sugen som FAN så är de SLUT! Fanns bara pytte lite kvar, så försökte göra en halvkopp men de smaka APA, SJUKT svagt blev det det såg ut som tee så de va bara o kasta haha..

Men ska aldeles strax ut på en lång promenad så tänkte ta vägen hem förbi affären. Tänkte göra gymmet och promenad varannan dag, har hört att det är väldigt effektivt. Har även börjat äta mina smalpiller som ja kallar dom idag, ska äta dom ända till sommaren. Har kollat upp det och de e inte farligt så de e kanoon!

Men hörrni ska blogga om helgen sen, nu ska ja ut o röra på fläsket haha, nee då, så illa är de ju inte de vet jag:D Hörs seen!


Måste även ringa ett jobbigt men välbehövligt samtal nu.... usch.. Nee nu jävlar!
PUSSS!!




Långa nätter, där ute finns en värld av långa nätter. Och jag sitter vid fönstret i mitt rum och blickar ut över stadens alla ljus.

Fredag kväll.. och jag är hemkommen från jobbet i vanlig ordning.
Har varit så himla tung i huvudet hela dagen..pissjobbigt. Blir nog att somna rätt snart, är skit seg. Blir upp o hoppa tidigt imorgon o jobba, sen efter jobbet blir det stan en snabbis, bara MÅSTE köpa en sak som ja kikat in;) Ni får se bild på den i helgen, om den nu finns kvar..

Januari, Februari och början in på Mars brukar alltid vara deprissions tid för mig. Men i år är den nog som värst.
Även fast ja mår bra, älskar min familj o vänner o min älskling så känns allt ändå så tungt, känner inte för nåt, orkar inget, känner mig som en förslappad pensionär helt enkelt. Känns som att inget går bra nu. Måste bli bättre på att göra saker, det är viktigt när man är nere. Hitta på saker, umgås mycket me vänner&familj osv... Vet att "deprissonen" beror mycket på årstiden med. Om det var vår o sommar är ja säker på att ja skulle mått bättre.Eller?

Måste ta tag i lite saker. Inte stå o trampa på samma ställe. Har så många planer, vill ju verkligen genomföra dem! Jag är en för rastlös person, ja vill ut o reesa... bort härifrån, men finns saker som begränsar. Jag vill så mycket hela tiden...men de går inte när ja mår såhär.

Usch, sånna här saker gör att ja sover dåligt om nätterna. Har så mycket energi egentligen, det bara sprudlar inom mig. Men har ingenstans där ja kan ta ut den!! Frustrerande. Vill inte gå in allt för mycket i detta nu, men va skönt att skriva av sig en del i alla fall.

Längtar till den 5/3

Nästa kryssning kanske blir med denna båt?

Kolla bara in detta GIGANTISKA kryssningsfartyg!
Denna båt är en av de två STÖRSTA kryssningsfartyg i världen! Fartyget har 2 700 hytter och kan ta in mer än 5000 personer! Fartyget är kryssar nere vid östra och södra Karibien. GUD vad häftigt det skulle vara att åka med, snacka om MAFFIGT och STÅTLIGT! 

Fartyget har balkonger utöver havet, golfbanor, en linbana, kasino, 4 simbassänger, volleyboll-basket planer, massa diskotek, resturanger av alla typer och till och med daghem för barnen!
Priset för att kryssa med Oasis of the seas i sju nätter kostar 7.925:-
Sen beror de på självklart vad det är för hytt man vill ha. Finns alla typer och mer därtill.

Någon gång i livet ska jag och min älskling åka med denna båt! Det ska bli ett löfte! Måste bara upplevas, Kolla in Videon:



Cinderella, Släng dig i väggen!! hahaha

Källa: wikipedia,Ticket


Emmie&Johanna

heellooo!!

Fortfarande snorig men annars är de fint fint här=) Hoppas allt är kanon med er!
Idag har jag tvättat&städat här hemma! Ville ut på promenad men väntar nog till Måndag och kör på som vanligt igen med gymmet istället, Jobbar ju i helgen o så.

Annars idag har jag träffat min älskade Emmie, hon kom hem till mig på fika och så käka vi lite ihop. Satt o prata o hade de mys som alltid! HAR VERKLIGEN SAKNAT HENNE! TVÅ veckor ungefär har vi varit ifrån varandra nu=(Hon har varit bortrest o jag sjuk o massa bla bla.. Så idag krama vi hjäl varann när vi sågs. Hon är en av mina BÄSTA vänner och de kommer hon alltid att förbli. Vi har verkligen upplevt allt tillsammans hon och jag. Vi har delat det mesta genom livet, både jobbiga och roliga stunder. Har aldrig en tråkig stund när jag är med henne. Det va med henne jag upptäckte allt, vi upptäckte allt tillsammans ni vet de där me killar och festa o vi hitta på en massa bus och stack hemifrån och massa.. haha..fatta inte hur vi vågade sticka iväg bara sådär=)Vi hade till och med (har) ett eget "språk" med varandra s om bara vi förstår=)  Aa hon och jag har verkligen en sjukt MASSA MINNEN ihop, galna, roliga stunder:)Tror inte nån har gjort de vi gjort:P Från den första dagen i kyrkan när vi träffades i början av konfirmationen, till idag är vi nära varandra som Piff & Puff haha om ni förstår vad jag menar=) Hon är verkligen BÄST min ängel, Plus att hon har en UNDERBAR syster som är GULD värd!

Älskar er♥


Johanna&Emmie, Nu&Då:







 


Pyjamas...

Har precis taget en låång underbar dusch och fått på mig min nya pjyamas från H&M. Älskar den, men syns dock inte så bra på denna bild. De e ju taget me mobilkameran haha.. sämsta kavaliten verkligen! Men ni ska få se en bättre bild på pjyamasan en annan dag=) Jag ville inte rikgtigt va me på bild idag hihih...


Nu kommer min ÄLSKLING♥

 


Haha..kolla in det här klippet

Så sjukt söt! haha..


Getting better....

Heej!

Idag mår ja mycket bättre! Va inte så pigg o så imorse och under dagen men nu börjar det gå åt det rätta hållet som tur är! Fick i mig lite vettig mat förut med, potatisgratäng med kött och massa sallad. Va gott! Har ju bara levt på soppor och varm mjölk med honung annars dessa dagar.

Är precis hemkommen från ica, O nu ska ja sätta igång och diska sen dammsuga och ta en lång och välbehövlig dusch så ja blir människa igen!! Får sån lust att fixa och göra sig iordning och göra sig fin när man legat inne så länge! Senare ikväll kommer älskling♥ Har saknat honom så sjuukt mycket! Jag ville inte att han skulle komma hit de dagar jag varit sjuk eftersom det smittar och han får ju inte bli sjuk för sitt jobb, Men nu äntligen:)

 

En annan sak, svenska avunsjukan är fan den vidrigaste, VARFÖR är de så svårt att glädjas åt andras lycka???? Så är det i detta avlånga land tyvärr. Och så finns de dem som bara vill sänka andra, de lever för att visa att de själva är så stora och viktiga och att de bara skulle va dom som är de. Pfff... gå o dränk er i närmaste vattenpöl tack! ALLA ÄR LIKA VIKTIGA!

Ibland är de skönt att skriva av sig;)

 

Nu ska ja sätta fart här hemma, C ya! PUSS!


S J U K

Hej bloggen...
Sämsta uppdatering från mig i know, men jag är och har varit sjuk så inte kännt för att sitta o blogga.

Har bara legat o kurerat mig i sängen till en massa filmer och svensson,svensson avsnitt, igår och idag. Snacka om att man börjar bli rastlös, men orkar inget annat. Förkyld, ont i halsen, frossa och dåsig i huvudet.. Shit hatar verkligen vintern nu och är sjukt trött på den. 3 gången för mig att bli sjuk denna vinter. Och vet många andra också som blir sjuka ofta pga av att de e så kallt. Spelar ingen roll hur varmt man klär sig. NAE jag är en sommar människa och skulle lätt vilja leva med 35 grader dagligen året runt.

Det blir inget roligt inlägg de här känner jag, så ja slutar nu hahaha....Puss på er o hoppas ni är friska!



Sommardagar i Sandvik.

My mama told me when i was young We are all born superstars

Hemkommen från jobbet för ett tag sen. Va segt att ta sig dit idag, vakna av att jag hade jätteont i halsen, hosta och tung huvudvärk. Men jag hasade mig iväg i alla fall, de gick bra att jobba ändå. Drack lite mjölk med honung emellanåt. Så himla gott och så skönt för halsen, för varje gång ja hostar så känns de som det rivs i halsen.

Igår kväll när ja mådde bättre så kom Michelle hit♥ Vi hade myys och drack lite vin o satt o snacka.

Sen när ja skulle sova börja jag frysa o så, så sov med sockar, tjocka leggings, t-shirt och en stor stickad tröja Och så duntäcke + filt på det. De va så himla skönt och somna som en gris! Det är helt sjukt va kallt det är och har varit ute de senaste dagarna, det är inte konstigt att man blir sjuk. Typ alla är ju det... är glad så länge jag slipper ifrån febern bara. Men imorgon blir det att vila hela dagen och bara ta det lugnt så att det kanske går över.

Hade ju som sagt velat träna men de e ingen idé när man e så här. Det ger inget då, de e bara jobbigt för kroppen och risken är att man blir sämre. Men en promenad kan väl inte vara så farligt? I så fall blir det en liten rutt vid ån i alla fall..



Förresten ni har väl inte missat Lady Gagas nya låt?
Tyckte inte om den så mycket i början, men har kommit på mig själv att gå o nynna på den flera gånger hahaha. Och nu tycker jag om den jättemycket!!
LadyGaga är ju liksom LagyGaga, hon lyckas alltid fånga mig med sina låtar på nåt sätt=)


Here it is..

 


LÖRDAG

Jobbat idag mellan 7.30-15.00, Gick jättebra! Alltid så trevliga och roliga gäster=)

Efter jobbet mötte jag upp mamma och pappa på stan, gick till Ming och käka trerätters. GUD så himla gott det va! Och till efterätt blev det självklart friterad banan med glass... Yammie.. va flera år sen sist jag åt det!
Riktigt mysigt va det!

Efter det hamna jag
 i matkoma och slockna typ direkt när ja kom hem haha så himla trött. Vakna o såg lite på melodifestivalen. Gud va fjantiga vissa låtar är :S Känns sås framtvingat på nåt sätt, som :"Nu måste vi hitta på en låt o ha med i melodifestivalen" Det är sällan en låt därifrån sätter spår. Förutom vissa då som varit riktigt bra genom åren! Jag höll på playtones, tyckte de va unika på nåt sätt. Och de gick vidare! :)
Brorsan skulle tydligen va där o jobba lite ikväll/natt! Kul för honom:) Träffa massa kändisar ju:)



Nu ska ja se en film sen sova, känner mig inte riktigt på topp..hostjävuln börjar smyga sig på...hoppas de inte blir nåt för ja ska ju träna i veckan! Tänkte se Stockholm Boogie!
Imorgon blir det att jobba igen, sen umgås med älskling på kvällen♥

 

Hoppas ni har en kanonlördag vad ni än gör!

CIAOO!

 


Du är glad och elegant, du är laktosintolerant...

Heej på er!

Vad gör ni en fredagskväll som denna då? Själv har jag precis kommit hem från jobbet.
Ni kanske varit på genrepet på cloetta center?=)
I så fall förstår jag om ni haft en kanon kväll!

Har själv varit på det, fast för två två år sen typ. Men då va de inte genrepet utan själva showen då de va direktsändning. Vilken kväll det va! Och vilken upplevelse, va verkligen fart på det vill jag lova. Jag bjöd mina älskade föräldrar den kvällen. Det va den gången han Björn Gustafsson sjöng sin kärlekslåt till Carina Berg och alla skratta så man tjöt! hahah så himla skön!


I år har jag dock inte följt melodifestivalen så mycket,  tycker inte att det är lika kul och bra längre som de va förut. Det enda ja kommer se är vem som vinner så klart och sen EUROVISION! Det är ett MÅSTE, oavsett om Sverige är med eller inte men de får vi verkligen hoppas på detta år!
Kommer ni ihåg? =)



Har ni förresten sett vilken fullmåne det är ikväll/natt?? Är det inte då de betyder att man kommer sova dåligt??
Hoppas INTE det, för ja ska upp med tuppen imorgon ju.
Nepp,Nu ska ja se några avsnitt av Svensson,Svensson igen sen sööööva!!

PUSSS!

Nattinlägg

Kommer ett litet nattinlägg från mig här nu. Inte haft tid förut.


Älskling sover.. avundas honom att han kan somna så lätt o snabbt! Han är så söt när han sover, han har alltid så konstiga ljud för sig haha..har haft en riktigt mysig kväll idag, men vi har inte sett film o så som vi brukar. Utan vi har bara legat på sängen och pratat, haft djupa konversationer om allt, allt mellan himmel o jord. Älskar det me honom att man kan verkligen prata om allt, Han förstår och har alltid varit en sån bra lyssnare. Låg i mer en två timmar och bara prata. Så himla mys♥

 

Idag har jag jobbat från nio till tre, man kan även säga tränat i sex timmar haha.. för de e så de känns, både då och efter. Men de e skönt det, att blanda nytta med nytta som vi sa idag=) Efter jobbet tog ja bussen hem till farmor och fika, hon hade köpt semla! Har inte ätit någon i år än.. har verkligen varit sugen men har inte blivit av eftersom att jag avstår onyttigt. Men idag gjorde jag ett undantag, ja kan ju liksom inte skjuta undan tallriken o säga :" nää.. ja går på diet" hahaha känns inte helt rätt! Och gud va gott det va!

Senare kom mamma o pappa och vi käkade middag ihop, sen blev det att följa med dem och åka o storhandla. Så smidigt att åka med dom, så brukar alltid göra det. Och så blir de ju mycket billigare om man jämför med ica hos mig!

Ska alldeles strax sova nu jag med, men först blir det nog att se ett avsnitt av Svensson, Svensson!

God natt! PUSS!







He finds the street light, steps out of the shade says something like, "You and me babe, How about it?"

Heeej mina kära! Idag är ja lite piggare och på bättre humör!! igår kändes de bara som att jag kunde gå i ide typ o sova lagom till april! haha.. Vet att alla gnäller på vädret men jag är verkligen SJUKT TRÖTT PÅ VINTER OCH KYLA! Oasvsett om ja nu är glad o pigg så känns de ändå som att man kan lika kan gå i ide... sen vakna upp.. och det är VÅR! fatta va härligt! Köpt lite kläder på senaste, och det är verkligen bara vårkläder ja köper. HATAR att köpa vinterkläder, visst har ju gjort de nu vintras för att man måste men de e ju sjukt mycket roligare o köpa saker till vår/sommar eller hur? Snacka att man längtar.....Känns som att alla längtar EXTRA mycket de här året?

Hihi i alla fall, idag har ja gjort de vanliga.. sen vart hemma o styrt lite o ringt lite viktiga "calls", Telefonkö o 56 personer före i kön... tack o hej liksom men de gick faktiskt ganska fort=)

Nu vet ja inte va ja ska göra.. Är uttråkad, kanske blir en promenad med massa musik i öronen? Hmm, får se.. Ica blir det en snabbis i alla fall, ska äta thaisoppa ikväll.. så jäävla god! Åt det hos Becca igår o sen dess har ja varit sugen på det igen haha. Vet inte om denna är speciell nyttig så men de skiter ja i, SÅ onyttig kan den ju inte vara, Det är alltså Keldas egna soppa:

Svingod verkligen! Sen kan man ju blanda i sina egna ingredienser, typ nudlar, krutonger, lök, bacon ja vad som!



Tänkte tipsa om en annan sak med, har ju sett endel filmer på senaste o "You Again" är en film jag verkligen kan rekomendera! Det handlar om en tjej som blir mobbad av den snyggaste tjejjen på skolan i highschool. Efter highschools slut så visar det sig att hennes bror hittat en tjej, och de ska gifta sig, Gissa vem? Jo den tjejen som mobbade henne genom hela highschool. Nu ska hon göra allt för att visa sin bror vad det är för typ av tjej  han träffat.


SE DEN! Riktigt bra film!





Nu ska ja ut o ta luft! Hörs tomorrow.. PUSS!

Tisdag!


Orkade inte blogga igår, eller hade inte tid. Jobbade först mellan halv sju och två. Sen  blev det stan en snabbis, sen till Michelle på en fika o lite skitsnack sen hem o sova lite. På kvällen ordnade jag middag till när älskling kom hem från jobbet med levande ljus och tände upp hela lägenheten med ljus. Så himla mysigt. Inte för att jag tycker att ♥dag är livsviktig för vi säger varje dag till varandra att vi älskar varandra, Och kärlek är något man ska visa extra ofta,och inte ha en speciell dag till det. Men man vill ju ändå fira den lite i alla fall=) Så vi hade en riktigt mys kväll med god mat o en film.

Idag har jag umgåtts med Becca o barnen. Så mysigt som alltid! ♥

Just de skulle säga det att jag fortfarande äter bra och tänar o rör på mig varje dag mer eller mindre. Men att de kanske inte blir att ja skriver ut det här varje dag i bloggen:) Kan ju bli lite tjatigt, men om det är något ni undrar så får ni gärna fråga på! =)

PUSS!

Hey boy i really wanna see if you can go downtown with a girl like me

Igår natt somna jag asskönt vid tolv.. sov hur bra som helst, klockan halv 3 ringer telefon o sms o ja vet inte vad och jag vakna självklart! va på PISSHUMÖR då! Eftersom ja skulle upp halv sju. Tror ni jag kunde somna om? ICKE, försökte men de gick verkligen inte, inte ens tio min! Kollade på klockan.. 4..sen 5..6..halv sju... Jahopp, upp o dra till jobbet då efter bara två timmars sömn, KILL ME! Såg ut som 45 svåra år när jag gick till jobbet..Och när ja kom till jobbet, joo då va ett branlarm igång! Snacka om  panik!! Men som tur va så va det inget, de va lungt som tur va!

Va helt död o flum held dagen men de gick ändå=) Slutade vid 15, Då blev det h&m en sväng och bytte en sak som jag köpt mot två andra skitsöta toppar! Visar på bild nåndag! Och efter det blev det en promenad hem men tog en omväg vid ån så det blev en lite längre promenad. Va så himla skönt och lugnt ute och solen höll på o gå ner. Så himla mysigt! Trots snön o allt så fick jag ändå vårkänslor.. solen fick mig allt o le:)

När jag kom hem så blev det att käka lite, sen totaldäcka jag o sov hela kvällen. Vaknade en stund o såg på tv men somna om lika fort igen typ o sov länge idag. Så himla skönt va det! Efter det blev det att dra till jobbet och köra kvällen.
Sen hem och ta hand om mitt diskberg o städade köket lite..värsta dirty kitcheeen!!, groooose!! haha imiterar Daniel;D

O nuuu blev det lite Simpssons avsnitt! ÄLSKAR DOM haha...Jag är inte en sån där tjej som följer Desperate houswifes, O.C  o bla bla... Nej neeej.. jag följer Simpssons haha!!

Nee men nu ska ja nanna kudden snart, Imorgon måndag blir det jobba, sen stan sen gymmet o så fixa lite inför kvällen till när bejboo kommer hem, Ska fixa käk o så mysa till de lite extra imorgon. Är ju trots allt alla ♥-dag imorgon, inte för att man ska visa extra kärlek då, utan de ska man göra varje dag! men vi myser till de lite extra ändå eftersom att vi alltid firar alla hjärtans dag och, Bara för att jag älskar honom så obeskrivligt mycket♥

 

 


I´ve been dancing in the dark, and searching for a spark, a fire still burning, I belive we´ll make it trough if you stand by me.

Seen fredagskväll och jag är hemma från jobbet!

Har ni gjort ikväll då?

Själv har jag jobbat hela dagen från 13.30, Hann med en liten snabb PW innan jobbet, va skönt men fy fan vilket snöoväder de va....:/ Not nice!
Tog ett bra tag att komma till jobbet sen usch!


Till kvällsmat idag blev det kesorulle och ett äpple! Vilken lyxig fredagsmat va? not haha men nyttigt och svingott! Ska lägga upp receptet på det nångongång, så himla enkelt och gott!
Annars har jag varit så himla slarvig med mat den senaste tiden, vilket INTE är bra! :( Jag har ätit nyttigt alltså det är inte det, men jag har ätit typ bara en eller två måltider om dagen. Ska va tre+mellanmål! Men har inte varit hungrig o så blir ja mätt så fort haha, ja måste ha krymt magsäcken rejält alltså! Såg att ja gått ner ett kilo me.. helt sjukt! Har ju bara hållt på sen i tisdags. Det får ju inte gå föör fort heller. Så måste skärpa mig me de där me maten! Få in mer rutiner på det. Jag o rutiner allltså... vi går inte alltid hand i hand haha:) Men nu får de bli skärpning!

Nu är det helg och då får ja äta vad jag vill... men ja tror jag avstår från onyttigt i alla fall! Känns som att när ja ändå kör så go for it liksom:P Vet att ja får äta vad jag vill o det hjälper bara det hahah...


Nee nu ska ja se en film o försöka sussa efter det, blir upp tidigt imorgon!


P.S Bestämde med ***** förut att vi ska utomlands i sommar, så PUNKT och BESTÄMT haha, frågan är bara vart vi ska åka?

PUSS PUSS! 

Vill ha sommar nu nu nu nu !


Drömmar "tsunami-svar"



"Jag drömmer också ofta om tsunamis. Två gånger nu bara dem senaste två veckorna, men drömmarna började för ett par år sedan. Konstigt, för det verkar vara som att det är många som drömmer just om tsunamis.
Tycker det är lite läskigt, för som du skriver så känns alltid dem drömmarna mer verkliga och klara.
Märkligt, men du är inte ensam om det=)""

"Emma"



Känns skönt att höra att ja inte är ensam om det, för de kändes så konstigt! Men nu har ja hört mer och mer om det och att de e många som drömmer om det. Har även läst olika förklaringar till det, men ändå inte riktigt tyckt att det passat in. Det är lustigt de där, Att det är många som drömmer om samma dröm. Men ja tror de handlar om mycket med att man är rädd att förlora sina nära? Eller va tror ni? eller stress? Det kan ju även vara att man är rädd för tsunamis. Vilket jag är, fick för mig en gång när vi va i bulgarien, då det blev en kraftig storm och alla sprang in i köket på resurangen och saker flög över allt och träd bröts av, o då tyckte jag mig se en kant långt ute på havet... Det va ju inget, men fick bara för mig. Är även väldigt rädd för att tornados ska komma, Allt som har med naturkatastrofer att göra, som vi mänskligheten inte kan styra över gör mig livrädd! 
Nu va de ett tag sen ja drömde om de tack och lov. För får alltid en så jobbig och verklighetsnära känsla av de där drömmarna.

Fyyy:((

En annan sjuk sak om drömmar, är att ja ofta drömmer att jag tappar tänder? Fast att i ett positivt sammanhang, jag är alltid glad när ja drar ut en tand i drömmarna. Drömmar om de rätt ofta. haha skumt. Men läste på en drömtydningssajt att det tyder på att de pågår förändringar/ att man är rädd för förändringar. Man är stressad över att man vill att något ska hända men man vet inte om man klarar av det. Det kan nog ligga sanning i att det är så!

Drömmer ni om att ni tappar en eller flera tänder?

Det är sjukt de där me drömmar, men intressant!






Jobbigt väder...jobbig huvudvärk!

Seriöst va snön tvungen till att komma tillbaka eller ? Aa tydligen.. visst de e ju bara februari men ändå.

Vakna imorse runt nio och drack mitt green the, sen ville ja bara dra täcket över huvudet o fortsätta sova.. o de gjorde jag. Dö seg och asont i huvudet:( Kändes som migrän men de kan de inte varit, för mådde ju inte illa eller nåt.. o är inte någon person som brukar ha migrän. Men har i alla fall inte orkat göra något idag pga av det. Iprem hjälpte ju inte.. Så tråkigt. Men antar att de kan va vädret mycket me. Har i alla fall fått i mig min nyttiga lunch och så, Nu blir de lite lax med sallad till kvällsmat. Efter det så blir det en liten PW trots allt, envis som man är :P

Annars blir de lugnt ikväll. Sen blir det nu att jobba några dagar framöver.. Money money:D Ska bli skönt som fan!


Nu blire mat! PUSS!

Sun and Love togheter, wherever we will go, Will always be togheter!

Tjahaa!!


Vakna och va extremt sugen på frukost! Vilket ja inte är ofta ... Till frukost blev det Onakafil med bananer och gojibär i, och så ett glas proviva, Gott o nyttigt=) Till lunch blev det tonfiskrulle, och nu till kvällsmat en köttbit med massa god sallad!

Idag har jag haft tvättstugan, så har tvättat o så.. Gymmet hanns inte med idag men det blev istället en timmes PW, riktigt skönt! Kan va bra o variera med. Har inte så mkt att säga haha för har inte gjort mycket mer idag... Men här kommer en till låt i alla fall, en till älsklingsslåt som är SJUKT BRA! Riktigt utomlandsfeeling får man verkligen, Tror de kommer bli en hit i sommar med. För mig i alla fall hihi;P

♥LYSSNA!



Can we try again, to start a new and lovely story. That will shine a ray of light upon our hearts.

Godkväll på er!

Hoppas ni haft en kanon dag! =)

Det har jag haft, blev först stan en liten snabbis, Sen mötte jag upp Michelle och vi gick o svettades på gymmet ett bra tag! Riktigt skönt! Kände att jag kunde börja på riktigt idag med i och med att jag köpt hem "rätt" mat nu ja kan äta i samband med träningen. Så de ger resultat plus att ja kommer nog må bättre av denna typ av mat!=) Så direkt efter gymmet blev det att stor handla massa nyttigt och gott!

När ja kom hem blev de en lååång skön dusch, sen kom Becca förbi och jag bjöd på tonfiskrulle. De va rikgit gott faktiskt! O mätt blev man, kommer bli en favorit av de nya recepten ja kommer pröva!

SKÖNT ATT VA IGÅNG NU! :)

Har en riktig favoritlåt som ja pumpar gärnet till på gymmet, den får VERKLIGEN fart på mig. Det är denna: Gammal men UNDERBAR! Älskar den sakta verisonen med, men när man tränar ska de va fart påt! LOVE IT!
Lyssna o njut:



Nu kom älskliing hem precis♥

Fit For Fight!

Yes, thats what i am!

Har precis skrivit ett träningsschema, samt måltidsschema.. recept på goda och hälsosamma rätter! Hitta en asbra sida på nätet där en tjej och hennes sambo åt vissa saker, och inte. De gick ner massor! Men hälsosamt! Det är inte bra att gå ner mer än ett kg per vecka. Utan är det lite i taget så är det mer hållbart med om man säger så. Så nu har jag jätte bra tips som ja ska följa och recept på vad ja ska äta:) Kommer må såå mycket bättre om jag följer detta! Jag gör alltså inte detta för att jag vill gå ner i vikt, utan prio 1 är att jag ska må bra och bli pigg o få mer energi. Sen om ja går ner så är det ett plus!

 

Så imorgon efter gymmet ska ja inhandla lite saker till denna vecka, till frukost lunch o kvällsmat. Ska bli intressant detta! =) Känner att jag har motivationen så då är de bara att köra liksom!

Känner inget sug efter sött eller nåt heller så de känns himla skönt!  Men de kanske är för att jag tänker lite mer på det nu? Det enda jag är sugen på är te! Så ska göra mig en kopp nu och se på den svenska filmen "Puss" med Alexander Skarsgård sen förhoppninsvis sova.. om de går=)

 

Nattiii Natti på er !!


Frank Dandy

Hahaha ringde nyss en försäljningsnisse... lät som en uppstoppad östermalmare som va sååå övertrevlig. Han ville sälja försäkringar, man ba nej tack ja har redan! Shiiit va falsk han lät.. som att de va inspelat :S

I alla fall, hoppas allt är bra med er! Igår söndag åkte jag hem till mamma och pappa och bara tog det lugnt och käka, sen blev de två filmer på det. Så skönt att bara vara. Kvällen och natten till idag va jätte jobbig, Skit ont i huvudet, vakna av svettningar och inte sovit alls bra.. :/ Det är någontin som är på g men aldrig kommer..

Pallra iväg på två möten imorse i alla fall sen va de bara hem o vila. O det har ja gjort i stort sett hela dagen.Så att ja blir bättre och jag känner mig mycket bättre nu! Bara de håller i sig,  Hade planerat in en PW eller gymmet idag.. men Imorgon är jag nog ready to goo:P är så PEPP!!!! :D

btw, kolla vilka fina Frank Dandy trosor jag fick i i helgen! LOVE IT! ♥






Sött från H&M

Heeej på er... En seg och hängig johanna som skriver!

Var som sagt på födelsedagsfirande idag hos älskade farmor♥ Hon hade gjort så fint, bjöd på jätte god smörgås tårta o sen tårta:) Inte ofta man äter smörgåstårta till frulle och tårta till lunch haha aa så blev det, kom inte upp så tidigt i morse som jag önskat, o promenaden va ju bara o skippa i regnovädret! :/

Efter firandet följde jag med Mamma och Pappa ut till Ikea/Ikano, de skulle ha lite grejjer och jag smet in på H&M på dirren och hitta lite söta saker jag kikat på ett tag!

Detta fick följa med mig hem idag:


Love it! Så sjukt söööt.. Blir perfa till våren/sommaren;)


Denna ring, fast en ljusare färg=) Och så ett fint läderarmband med en accessoar till!



När ja kom hem så kändes det som att allt vändes direkt, huvudvärk o seg som fan.. Blir så trött på att det aldrig riktigt slår ut så man blir av med skiten!! Så störande att va lite dålig då o då... palla.. haha.. Men snart kommer älskling och tar hand om mig^^ Blir att mysa ner framför en film med honom♥

 

Hoppas ni alla har/haft en underbar Lördag!

 

PUSSPUSS!


Hey, Boy i really wanna be with you, cause you just my type oh na na na na!!

Hej hej hej!

Nu är jag precis hemkommen från jobbet! Tog en snabbdusch o lite så.. fresh! Jobbade 13.30-22.00 idag.
Va riktigt skönt, är ju inte där så mycket nu för tiden!

Nu tänkte ja dra på en film o sen sova. Tänkte se "I rymden finns inga känslor" Någon som sett? Hört att den e lite skum men ändå en mysig film:) Älskar svenska filmer, när dom är bra, för finns rätt många misslyckade svenska filmer haha..

Imorgon blir det upp o hoppa, ut på en lång promenad o sen hem o fixa sig o sen åka o fira farmor! Hon fyller år imorgon så de kommer bjudas på smörgåstårta o massa god fika:) På kvällen ska jag antagligen på Nellys high heels night eller va de hette, på Sliver. Men får se om ja orkar me det! Vill ju så gärna men fan denna huvudvärk släpper aldrig:S Känns inte så peppt att gå ut bland massa folk då. Men som sagt, de märks imorgon:P


Jag vet inte varför man alltid ska börja med "På Måndag" haha men i alla fall, på måndag ska ja börja röra på mig lite mer. Va lite meer hurtig på gymmet, ta lite mer promenader osv.. och avsluta vänskapen med mina kära ostbågar.. haha inte hellt o hållet då men har blivit liite föör mkt onyttigt på senaste o man mår inte bra av det! De har ja verkligen kännt. Så för dens skull så ska ja sluta med det, o röra på mig mer. Vill bli piggare, få mer energi o minst sagt må bättre!! Och jag tror de sitter mycket i psyket med att man just vill ha nått gott framför tv:n, Just för att om man börjar så blir det en vana. Och när man inte har något i handen så känner man att de saknas något, Så därför har ja bestämt att, eftersom man inte ska förbjuda sig själv från det onyttiga, för då blir man bara mer sugen. Att istället om ja vill ha något sött,salt.. onyttigt, att jag måste sitta i köket och äta det. Haha hur kul är de på en skala liksom? De e ju inte lika gott då.. och då känns de inte så viktigt eftersom man helst vill ha det framför tvn. Förstår ni va ja menar? :) Tänkte börja köra så på måndag.. För nu i helgen unnar jag mig det sista såklart. O de blir ju att man unnar sig lite extra på helgen. Inget fel med det, men man behöver ju inte överdriva haha, som jag har gjort:) hahaha ajja nog sagt om det!

Nuu blir det film!! Och lite ostbågar...^^


PUSS PÅ ER! ♥

Bilden är grön i bakggrunden för att va tvungen att ljusa upp bilden asmycke, haha va kolsvart typ innan;P

Torsdag

Idag har det varit en "no special day".. Har inte gjort så mycket, Va på möte imorse...=) de va de enda. O så sett på tv o plockat lite här hemma. Boring day!


Men nu är älskling här o vi ska mysa till en film♥


On The Floor







Älskar denna låt! La upp den en gång tidigare men de gick inte så bra då hehe.. men här är den i alla fall=)


Idag började jag dagen med att må dåligt, mådde illla o ont i huvudet o massa.. orkade ingenting, Men efter lite frukost och lite näring så blev det bättre. Ida kom förbi på en fika o lite brunch, va trevligt=) Hade mycket att prata om för de va ett tag sen!

Efter att hon åkte så kom Becca förbi, fixade lite kvällsmat så åt vi ihop. Nu sitter vi och dricker lite kvällskaffe och snakkar lite skit=) Ska självklart se Efterlyst sen! Har verkligen saknat det. Blir alltid mörkrädd av att se på det men är ju så himla bra!

Efter det kommer älskling, blir en massa mys och att se en skräckis. Saknar honom♥

 

 

Bloggar mer imorgon mina kära! PUSS PÅ ER!


Minnen från sommaren 2010;)


Isadora Graffiti Nails

Snacka om depprissionsväder idag=( Eller säg någon dag det inte är det...

Idag blev det lunch på stan med Becca&Engla, Blev en foccacia på Ciocolata! Gott=)
Just nu är ja hemma hos Michelle o dricker kaffe o umgås=)

Idag på stan köpte jag isadoras nya "Grafitti", Köpte ett vitt. Tänkte köra med rosa under o så vitt grafitti över. Tror de kommer blir ritigt fintt! Får se sen när ja kommer hem, lägger upp en bild på de me!


Blog ya more later!