Getting better....

Heej!

Idag mår ja mycket bättre! Va inte så pigg o så imorse och under dagen men nu börjar det gå åt det rätta hållet som tur är! Fick i mig lite vettig mat förut med, potatisgratäng med kött och massa sallad. Va gott! Har ju bara levt på soppor och varm mjölk med honung annars dessa dagar.

Är precis hemkommen från ica, O nu ska ja sätta igång och diska sen dammsuga och ta en lång och välbehövlig dusch så ja blir människa igen!! Får sån lust att fixa och göra sig iordning och göra sig fin när man legat inne så länge! Senare ikväll kommer älskling♥ Har saknat honom så sjuukt mycket! Jag ville inte att han skulle komma hit de dagar jag varit sjuk eftersom det smittar och han får ju inte bli sjuk för sitt jobb, Men nu äntligen:)

 

En annan sak, svenska avunsjukan är fan den vidrigaste, VARFÖR är de så svårt att glädjas åt andras lycka???? Så är det i detta avlånga land tyvärr. Och så finns de dem som bara vill sänka andra, de lever för att visa att de själva är så stora och viktiga och att de bara skulle va dom som är de. Pfff... gå o dränk er i närmaste vattenpöl tack! ALLA ÄR LIKA VIKTIGA!

Ibland är de skönt att skriva av sig;)

 

Nu ska ja sätta fart här hemma, C ya! PUSS!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback