Price.Tag.

Am totally love it!


Kvar i nått jag lämnat, för längesen

Shohoo!

Sunny day yay.. Underbart!

Började dagen med att sova ut.. Men om ja visste att de skulle va så fint väder hade ja nog satt klockan lite tidigare helt klart. Men trött som fan va ja efter att ha bara sovit tre timmar natten innan (tack kära grannar) så de va skönt!

Sen åkta ja på delegering på garnison så nu är de klart!

Sitter hemma hos Michelle nu o väntar på att hon ska äta upp så ska vi ut o gå o sen soola! Gymmet hanns ju inte med idag men vädret tillåter ju en låång PW så såå får de bli istället! Sen e ja ledig tisdag o onsdag sen är de jobb igen!:) Ska passa på o njuta av de fina vädret mer de här dagarna. O grilla kanske de blir me. Så mys!

Nepp nu får ja damp på hennes dator, bråkar alltid med den för tagentbordet e cp, den e så liten. Liten o söt o rosa men tagenbordet gillar vi iiiiiinte. nepp nepp.. Ut i soolen nu!

PUSS HEJ!

Bild från i februari;P♥K

Unnamed Love

Störtskön låt!


Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut, Vi har försökt att fånga varandra men aldrig nått ut. Jag vill ha en sista chans, så ska ja säga det rakt ut?


Idag va de Mors daag!
Började dagen med ett jobb pass på hotellet, Sen va de hem o fixa sig lite snabbt för att åka ut med familjen o farmor till Bjärka säby griftegård? kommer inte ihåg va de hette hehe.. Men underbart god mat va det i alla fall! Med efterätt o hela köret. Propp mätt blev man..
Efter det blev det fika och prinsess tårta.. Så nu blir de ingen mer mat idag vill ja lova.. helvete va mätt!

Leker just nu med min älskade Michelle, Är hemma hos mig o bara tar de lugnt o umgås.

Är sjukt trött så blir bara en fortsatt lugn kväll!

Imorgon blir det i alla fall en liten sovmorgon, o sen fixa lite ärenden o såå. TRÄNA.. o va ja längtat till det! O sola.. jäjä.. Need to bee some brown känner jaag!

Nee nu ska ja förtsätta leka med min michooo... PUSSSSSSSS!♥

Jag o världens bästa mamma♥


Jag stängde aldrig någonsin några dörrar ,Jag bara gick ut. Och du fråga och jag svara "Det är klart jag saknar en dag som förut"




Halloojj!


Fan va svårt de är att börja med ett inlägg.. Har ni tänkt på det, Ni som bloggar? Haha... Blir oftast att man börjar med halooj, hejsan.. hej.. Fan låter så fjantigt. Men men, What to doo..

Idag ringde klockan vid 7, Upp o hoppa cykla iväg till jobbet! Det va tuuungt o mina ögonlock kändes som stenar. Men efter Kaffe o frulle så flöt de på!

Men de va helt klart värt o va lite seg idag! För igår va det Becca+Johanna+Uteservering= SANT! haha.. Slog oss ner på 55:an i nåra timmar med vin&öl! Efter det börja vi frysa så vi gick o käka varsin hamburgare på Mc, Men vi va inte nöjda efter det så vi drog till Lasse's (HAHA) och satte oss i nåra timmar! Försökte ta de lugnt med drickandet igår, o de gick bra tills en jobbarkompis kom o tvinga i mig två shots haha:D Skulle egentligen varit 3 men Becca fick den andra som tur va! Haha efter det vart man varm i kläderna vill ja lova...piggelinshots its the shiieet:D

Men med jobbet i bakhuvudet så klunka ja vatten resten av kvällen.. o tacka gud för det!=)

Idag hade ja lite planer.. men vet inte om ja orkar det. Är så trött, o så ska ja jobba imorgon med. Såå, Nae.. Jag tar alice o myser ner mig i sängen till ett par kärleksfilmer tror ja, De får bli min lördagskväll:)



Hoppas ni alla får en toppen lördagskväll va ni nu ska göra!

PUSSS ♥


Du som va så långt borta, Men nära i mitt hjärta. Du ringde och sa att du kommer till min stad. Plötsligt var du så nära, Och mitt hjärta slog dubbla slag. Men innerst inne så ville jag bara dit.



Ojj, Ja skulle hitta en morsdag present idag men
de blev visst en massa annat också haha:)
Men innan stan så kom Emmie förbi på lite fika på balkongen:) Va Myss:)

Efter det drog ja in till stan, shoppade en heldel. Sen plocka Johanna upp mig och vi drog till Ikano o kolla lite i affärerna. Hitta ju lite där mee såklart hehe. Sen åkta vi o käka!

De va min dag de.. Trött i benen nu.. O proppmätt. Känner på mig att ja kommer somna tidigt ikväll :P

Lite bilder på va ja shoppat, kläderna i alla fall. Handla även lite smink o grojjs:)





NU: Soova!

PUSS!

 


Du är resan som jag velat ska ta fart, Du är gåtan som jag aldrig löser klart.

Redan torsdag imorgon. Sjukt va veckan gåår!

I måndags jobbade ja, O så har ja umgåtts me vänner. Michelle o Johanna o Josefin. Fikat o en massa:)
Idag åkte ja o hälsa på Vodkan hehe, Va sjukt längesen man träffades! Vi åkte o käka i Lambohov.. Sen hem o fika lite o så:)

Träffade även Johanna en stund nu på kvällen:)

Imorgon ska ja till stan o göra stan.. haha ne men de e lite som behöver inköpas. O så lär de ju bli lite oplanerad shopping med.. Whooo knooows när Johanna är i farten liksom:)
Men innan det så kommer Emmie förbi en stund o umgås!

Sen på kvällen blir det troligvis bio:) Myys!

Va även på klippet idag o hitta en massa roliga saker. Nya bordstabletter till köket, tre olika lotions.. haha am a sucker for lotions. Beroende, som ni vet ni som känner mig haha. Blev en för naglar&hand, o en gammal favorit "Royal Wedding" som luktar så sjuuukt gott. Och sen det bästa köpet, en kokosnöt body lotion oooooo my god va gott o FRÄSCHT den luktar! Smörjde in mig med den efter duschen nu ikväll o hela jag luktar kokos:) konstigt va? Haha.. Älskar den lukten.. Blir najjs i sommar sen o gå runt o lukta kokusnöt. De e sommrigt enligt min åsikt:)



PUSS!

Det som är ristat på sten går aldrig att ta bort, Det går inte ens att dölja. För oavsett vad, så står det alltid skrivet.


Han sa: Ta min hand, Jag följer dig. Vi ska åt samma håll..

Idag var min första lediga dag på typ 12 arbetsdagar! Men de blev inte o njuta så mycket i dag trots att ja va ledig, vakna alldeles för tidigt på min sovmorgon pga av denna &%"#&"%"% YRSEL som inte ger med sig. Den kommer verkligen o går. Skulle till vårdcentralen igår efter jobbet för orkade bara va kvar halva dagen, Men ja pallade verkligen inte att ta bussen ut till Kärna. Så jag decka här hemma istället.

Idag hämta ja ut min parfym, sen blev den en fika på gyllens uteservering med Josse o Emmie♥ Sen blev det en cigg med Becca lite snabbt. Efter det passade ja på o följde med mamma o pappa o handla. O efter det kom Johanna förbi, käkade lite ihop o hon berätta allt om greklands resan. Lät underbart! Längtar tills vi drar i väg!

Imorgon va de tänkt att ja skulle jobba men med mitt tillstånd så blev det att avboka det. Ska upp skapligt imorgon o ringa vårdcentralen. O sen åka dit på eftermiddagen. Har mina aningar om vad som kan vara en del av grunden till yrseln. Som ja borde kollat upp för lääänge sen.
Har i alla fall införskaffat järntabletter nu som ja ska ta. Kan ju vara en av orsaken, att de är järnbrist som de även sa.



Sen är ja ledig hela helgen o har tid att kurera mig ordentligt. Fira Ida ska ja ju självklart me göra!



Känns som allt är så rörigt vad ja än gör. Jag är en person som vill ha koll på allt o läget under kontroll på nästan minsta lilla sak. Jag mår som bäst då. Men nu känns allt rörigt, vad jag än gör. Och även att ja har koll på allt. Konstigt de där:( Kan bli uppstressad för minsta lilla.. 


Nattiii ♥


Parfyme

Beställde precis hem denna underbara parfym! Fick en test på den o snacka om att jag inte vill va utan den nu! En frisk o så frääsch sommardoft! Kommer bli perfekt i sommar!

Me love!

Märket GAP

Lavender Tea är en behaglig och klassisk doft - Den naturligt sofistikerade kommer att älska den! En harmonisk och aromatisk doft med en mycket lugnande karaktär.

Modernt, ledigt, klassiskt och med Amerikansk design. GAP Body Fragrance Collection består av sex dofter som fångar din sinnesstämning, skapade av välkända parfymörer som inspirerats utav Gapbody's "må bra" filosofi. - Allt för en sofistikerad vardag.




Shoppaholic

Åååh längtar till ja kan shoppa klääääder.. Min hobby min terapi mitt allt haha nerå, så illa är de inte men har sett så mycket fint ja bara måste haa!:) Men snart så:P

O de roliga är ju att ja gått ner lite med, Kan ha saker som ja inte alls kunde ha förra sommaren o i vintras. O saker som suttit thight sitter lösare på! De ger sig allt lite nii:) Najjs:)

Those words ,They never go away , They live on even when we´re gonne.

Nyduschad o hemma från jobbet för nån timma sen! Soo najs, speciellt eftersom att ja är så yr hela tiden ja fattar inte, o en massa finnar fick ja med haha, stress? Omedveten stress? Ajja, får ju aldrig finnar annars o de har redan försvunnit som skönt är!

Idag va de upp o hoppa lite innan sex o cykla iväg till jobbet. Jobba till två men fick göra ett avbrott mitt i passet för skulle på möte idag, o vet ni vad? Jag fick jobbet!!! Dee ni! De e grejjer de hehe. Så himla SKÖNT att sommaren är säkrad! Sen blir det säkerligen lite inhopp på andra ställen med. Men skönt att ha ett schema inför sommaren. Kanoners!

Sen åkte ja inte till stan igen o mötte upp älskling o slänge i mig en hamburgare lite snabbt som lunch, sen tillbaka till jobbet.

Resten av dagen ska ja bara mojsa in mig i sängen till ett par riktiga amerikanska kärleks filmer haha, O hoppas på att denna jävla yrsel försvinner snart så ja får lite energi på jobbet imorgon. Men sovmorgon har ja imorgon som skönt är i alla fall:P



PUSS♥




Why is everybody so serious, Acting so damn mysterious Got your shades on your eyes and your heels so high, That you can´t even have a nice time.

Tjeena!

Mycket jobb o lite tid den senaste tiden, därav dålig bloggning! Har som sagt bara jobbat, från o med förra söndagen utan stop och det förtsätter så ända till onsdag eventuellt! Money money och kul har man ju om inte annat:P! Om bara min jävla yrsel skulle försvinna så skulle jag ha mycket mer energi. Har haft det i tre dagar nu, illamående o yr och gått omkring på jobbet som quisomodo ibland. Men det har funkat! Just förtillfället så känns de liite bättre. Hoppas de inte kommer tillbaka imorgon nu bara=((

Utöver jobb så har ja varit med mina underbara vänner, o min älskade pojkvän! I torsdags blev det  en mysig fika på åbacka med Shabin, I fredags så va michelle o shabin här i vi lagade asgod mat o så blev det tre glas vin me på kvällen, mys!  Orkat mer än ja trott faktiskt. Trots dålig sömn, Men idag blev det bara att sova under kvällen. Imorgon blir det upp o jobba igen, sen iväg på ett möte (spännande) sen tillbaka till jobbet och efter det ska ja möta upp Michelle o gå till en resebyrå o kika in lite grejjor:D Men mer om de en annan dag!

Nae nu ska ja fortsätta mojjsa i mig min vattenmelon här, sen blir de tvmys med älskling innan man måste dejta kudden igen!


Soft låt!


Mrs trötter..

Idag har jag verkligen varit så sjukt trött.. Det gick jätte bra på jobbet ändå men sen när ja sluta så ville ja bara hem o sova. Beror nog också på att de e så kvavt ute, och att man svettas så mycket på jobbet. Träningsverk i magen har jag också, skumt. Haha men skönt är de.. känns som man känner av varende muskel i kroppen.


Fastna lite i stan efter jobbet, o tog sen en glass på vägen hem. O aldrig mer att jag kommer att äta en glass bland annat folk. Killar kan va så jävla perversa så de är jävligt pinsamt! O snakkar jag inte småskitar utan vuxna killar! Aa ska inte gå in på va de sa o så men själva principen. Får fan inte ens äta en glass i fred. Idioter!


När jag kom hem fick jag ett glädjande
besked! Bleev muucho glad!!!:D Men mer om de senare senare!
Efter det hoppa ja in i duschen sen slockna jag på dirren.. Vakna upp för en halvtimme sen när mamma ringde. Så blev tre timmar i alla fall! Så skööönt!


Annars i veckan då
, joo bara jobbat! Fr.om med i söndags. Går super! Varit med mina älsklingar o käkat pizza o bara myst, Igår blev den en impuls ide´efter att jag va iväg o bokat resan så hamna ja på 55:an med Becca&Becca o Fia! Mycket najs, blev lite afterwork där! Så himla mysigt i det perfekta vädret o allt folket.


Ne, nu ska ja försöka få nåt i magen.. Sov ju under kvällsmatstiden så de får bli nu:)

Ciaao!


55:an

O så ölen!



So happy!!

Vet inte om de här inlägget kommer att synas nu för blogg.se har ju allvarliga problem.. SUCK! hade andra inlägg som ännu inte kommit upp..


Är så himla glaaaad!! Över allt! känns som allt vänder o jag är på bättre humör o allt känns så där sjuukt bra!!!Mina underbara vänner o min älskade pojkvän o familj gör allt :D  O en annan sak är att Greklandsresan är nu bokad! så hiimla najjs!!:D Karpathos, Ligger mellan Rhodos o Kreta. Billigt är de där o inte alls massa turister eftersom att det är en så pass ny ö som upptäckts av bolag! Kommer sola, festa lite såklart, äta gott o bara ha det underbart!




Men någonstans mellan botten och skyn svänger livet uppochner och det är därför det är där som jag går


Idag blev det att jobba 9 timmar på hotellet! Men det gick bra=) Det var en väldigt stressig men rolig dag på jobbet idag!:) Va helt slut i benen när jag kom hem. En av de skönaste duscharna som finns är ju när man svettats på jobbet en hel dag o sen hoppa in i en sval dusch.. goot daamn va skönt det va!


Igår blev det en lugn o väldigt skön lördagskväll! Johanna kom över en stund o vi satte oss på balkongen o snakka lite=) Sen blev det lite mys o tv med älskling innan det va dags o sussa!

Nu håller ja på o förbereder med lite papper inför mötet imorgon! Faktiskt inte så nervös men det lär väl komma imorgon innan haha.. Men men, skönt att de är i början av veckan så det är avklarat sen!

Nuu vill jag att min älskling ska komma hem så vi kan mysa ner hos framför en film!

Bloggar mer i morgon o i veckan!

CIAAO!♥


Min underbara lilla fis! ♥


Du gick sakta nedför gatan, Vi hade inte bråttom hem Och jag vände mig om ibland för att få en skymt av dig igen. Det var så det var

Hallåå på er och trevlig Fredag! Vårvädret är tillbaka!:) Så hiimla najjs!

Vad gör ni en kväll som denna då? Själv är jag nyss hemkommen från jobbet! Jobba 13.30-22.00.
Gick kanoners, Fullbelagt på Hotellet och som det även är i resten utav stan! Så full rulle, men bara kul!

Imorgon lördag är jag ledig, blir att sova ut lite och sen åka o storhandla på Maxi. Sen får vi se vad resten utav dagen erbjuder. Njuta ska jag i alla fall göra. Sen nästa vecka är det full rulle som gäller. Blir att jobba på hotellet 8 dagar i sträck med början på söndag!! Bara o köra! Cash is king!;)

Men det är inte bara jobb
som står på schemat nästa vecka, Ska även boka utlandsresa inför sommaren! Sen blir det en arbetsintervju på måndagen! Spännande, spännande!:) Fick ju även ett positivt samtal förra veckan också! Får se vart de leder! Men det är inget heltid på något utav jobben men de får bli lite extra här o där o sen se vart det leder!.. Men de gillar jag, Variation på det hela liksom;D

Neepp nu är jag helt sluut kroppen efter en massa spring. Ska kura ner mig i sängen med min bejjboo♥

PUSS!


Underbara Korfu! Kanske blir destinationen i sommar!? ;)

Love

Nasse och Nalle Puh sitter under ett stort träd och tänker över livet.
Plötsligt frågar Nasse:
"Puh, vi har fått två händer för att hålla, två ben för att gå, två ögon för att se, två öron för att höra, men varför har vi bara ett hjärta?"

Puh tänker en liten stund och svarar:
"Nasse, det är säkert för att det andra hjärtat är bortskänkt till en annan, som vi själva måste hitta"
 


Och breven som skrevs dom kom aldrig fram, men mitt hjärta det brann och min åtrå var sann. Men jag måste glömma, och försöka att le utan din hjälp




Hallooj, väldigt sent inlägg från mig i know
.. o jag tog kväll för typ två timmar sen.. Blev väldigt sent idag!
Jobbde på Hotellet mellan 8.00- 15.30.
Sen direkt hem, hade tvätt tid så de va bara o sätta igång.. o de va en del..O så tar de ju sån tid o tvätta i våran. Aee fy.. o så fick ja städnöjja o börja städa här hemma, fatta inte hur ja orka haha!
Lagat mat o grejjsat o hängt in alla kläder, vikt o styrt.. men skönt o ha det klart nu i alla fall!

Ibland får man sina ryck o då är de bara o kööra:D


Blir att dra på en film nu jag o älskling.Han börjar inte förens sent och jag blev ledig imorgon.
PUSSSSSSSSS!

Snowflakes keep falling on my head...

Helt stööööört!!! Helt plötsligt har ja ingen ångest av att ha varit inne hela dagen. Kolla ut!!
Förra veckan låg man ute o stekte i bikini o det kändes som att vi hade hoppat över våren o in i sommaren.
Nu veckan efter så snöar det som aldrig förr o man får känslan av att vi hoppat över sommaren o in i November/December!!Och det är ju inga små flingor heller!! soooo sick!!



Aee, jag tar o fortsätter min innedag o myser med Alice till en film! Imorgon väntar det jobb!



PUSS!!

 


Valborg 2011

Min valborg började med jobb, sen på kvällen spenderades den ute i Vidingsjö med härliga människor. Grilla o massa gott tillbehör o vin! Satt ute till typ tio, sen blev de lite kallt så vi rörde oss in o börja dansa oss varma istället. Efter det tog vi bussen in till stan o rörde oss mot Lascala o satte hos där o snacka lite! Väldigt lyckad o kul kväll blev det:) Tack alla som va med:)

Lite bilder från kvällen!:

Min outfit o facelook



The giirls:D Jag, Elin, Sabbe o Becca!

PARTYY!!

On our waay to the town!;)

Inne på Lasses;D




Det var nåra av bilderna, resten får ni tyvärr inte se.. höhö

Söndagen, dagen efter vakna man upp sjukt seg o bakis o alldeles för tidigt! Men mamma o pappa ville ha med mig till Hageby Centrum i Norrköping på en shopping dag, o smakråd. O de tackar man ju inte nej till! 
Men bara för att man kunde shoppa lite så hittar man ju självklart inget, Förutom ett par ASFINA Chinos som blev mina, LOVE them.. Mamma o pappa däremot hitta en heldel:) Efter massa spring satte vi oss o käkade på ett Wokställe, jag tog Chicken Tandori.. Mumma!

en outfitbild


Jag o bästa mamma♥

Min Tandorichicken!


Efter det åkte vi tillbaka till linkan till Ikano huset o kika lite. Kvällen spenderades med min Älskade Michelle innan hon skulle iväg o jobba natt. Blev Pizza o tv myss!



Det va min helg det:)



PUSS!!