Känner doften av rädsla från stureplan.Jag vill bara gråta så vackert är Stockholm i natt.

Idag va ja som sagt leedig,så himla skönt! Vakna av att min älskade sambo dukat o fixat fram frukost till oss hihi :) Min sweetnose... Efter de fixa ja mig lite snabbt o drog in till stan o träffa mamma! Vi gick o lukta på lite parfymer vi ska beställa o så i taxfreen. Sen blev de lite shopping me.. haha.. ett asfint linne o en piké tröja. Asfräsch! O lite annat smått..

Efter de tog vi tåget hem till dom.. o där har ja varit hela dagen. Bara myst,sett film, ätit gott, med hallon o blåbär me grädde till efterätt... mmmuums! På kvällen blev de grillat. Man äter alltid så mycket när man e hemma haha.. o riktigt mat med för den delen. Här hemma äter vi bara knäcke me ägg haha.. men dee sååå gott :D

Helgen jobbar jag, imorgon delad tur o söndag kväll. E ledig först på onsdag nästa vecka. Jobba jobbaaa:D yeee!

NATTII!!!









Lyckan kommer från dig ♥

Don´t break down and cry, just say fuck you and smile;)

Händelserik dag i dag:D Först jobbat 08.30 till 12.00. kort tur idag men de va skönt faktiskt eftersom att vädret va sååå fint idag!

Åkte hem o fixa mig lite för att sedan möta upp Becca! Tog en lunch på Mokka o snacka massa skit o hade trevligt! Blev lite shopping på stan efter de me ;) En tröja o ett linne, orka inte ta kort tyvärr.. Efter det tog ja en promenad upp till valla hem till emmies nya lägenhet där Josse&Emmie befann sig, tog lite kaffe o satte oss på balkongen.. skratta tills tårarna rann:P Blir alltid så när man träffar dom två :D ♥ Tog efter det en promenad in till stan o hem till Johanna med hennes lillasyster och mamma, blev bjuden på currygryta med jorgubbar o grädde till efterätt... muuums va gott de va! Efter det tog vi en liten promenad runt ån! Så skönt.!

Rört rätt mycket på mig idag! Känns i benen vill ja lova:P Men då soover man gott!

Imorgon är ja ledig efter att ha jobbat hela veckan, sen jobbar ja helgen me! Money money! Trivs bättre för var dag som går! Idag planera vi även in en vikariefest, ska bli riktigt kul:D


Tror ja ska sova nuu.. nattugglan johanna är ju i farten som vanligt haha.. ibland fattar ja inte hur ja orkar efter att sovit högst 4 timmar natten innan.. Men ja är sån, behöver inte så mkt sömn! är väl för rastlös för de? Äääh, sova kan man göra i vinter!

PUSS HEJ!



Bjuder på en liten partybild från Stockholms vistelsen i helgen, Party på tunnelbanan barraaa:D


Lips that felt just like the inside of a rose.

Oooh nu va de fan längesen ja skreev här så kände att det va dags! hehe...

Vill bara börja med
att säga att jag är så himla lycklig! Har inte varit så här lycklig på ja vet inte huuuur länge! Allt känns underbart! Har varit singel nu i typ lite mer än 3 veckor och allt känns bra, de va ja själv som ville. Det funkade inte längre och det va det bästa att göra! Behöver inte gå in mer på det.

Annars dåå! Jag har jobbat, de går kanon:P lär mig mer o trivs mer för varje dag och mina arbetskollegor är GULD! Även de boende:)

Jag har även fått en sambo, min älskade Michelle flytta hit, jag har festat med vänner, impulskvällar på stan, varit för första gången på måndagsklubben, hängt vid ån,firat midsommar med Emmie i sandvik, varit i varamon och ätit picknick på stranden, varit i berg o strosat, haft underbart besök, Busat i Norrköping, Varit i Stockholm och glidit haha o aa bara njutit av livet! Det hinner man även att man jobbar! Känns skönt att även min sambo jobbar, så vi puschar varann för fullt när de känns tungt!:)

Tänkte slänga upp lite bilder på senaste perioden av mitt liv, aa dock inte alla då men nååra! Så ner ser va ja haft för mig;)



 

 

Nåra bilder i alla fall:P de andra ska ja nog inte lägga upp!;) haha Om ni undrar vem ha sjunger med så är de trubaduren "Loverboy" i Sandvik som ville köra en duett haha... Sen e de David o ja som kör karaoke i Stockholm! O naem han har inget rött öga.. de e kameran som gjorde det:P

Bloggar mer imorgon! PUSSSSSSSS