You got that something that keep me so of balance! Babe, you´re a challenge, Let explore your talent!

Helgen e över o nu är de måndag igen.. går så himla fort! Men känns som de fortfarande är helg, när man inte jobbar.

I lördags blev det stan med Johanna på dagen! Skulle hitta doppresent till söndagen. Hitta ett jättefint smyckiskrin med en melodi till en balettdansös som snurra runt=) Blev nöjd med den! Va så himla shoppingsugen men fick hålla i mig haha.. men en ny mascara blev det i alla fall. Den nya från Lóreál Paris, Volume Million Lashes,extra black. Riktigt bra faktiskt! Får högsta betyg av mig. Brukar annars va kräsen med mascaror=)
Efter stan blev det en lite fika hemma hos henne, sen va de bara hem o fixa sig. Va bjuden på middag hos emmie o hennes kille. Så käkade jättegod mat och drack lite vin o hade super trevligt!

Söndagen va de som sagt dop för lilla Engla, jättefint va de ! o sen massa fika o tårta o presentöppning=)

Sötnosen!

Söndagskvällen blev bara lugn med älskling, trötta va vi så vi somna i varandras famnar direkt=)

Idag måndag va jag o älskling i simhallen, bubbla bubbelpool hela tiden och lekte lite så klart :P Rutchkanorna får man ju inte missa:) Sen va de hem o dricka lite kaffe o käka brunch o sen vidare till Becca på lite fika, kvällsmat o massa mys med barnen <3

 

Är nyss hemkommen typ, känner mig lite sådär...varit frusen hela dagen sen efter simhallen och börjat få riktig huvudvärk=( Bara det inte är nåt på g för de pallar ja verkligen inte... USCH! Nee får kurera mig lite med varm mjölk med honoung och se en film, och försöka somna tidigt!

PUSSS PÅ ER!!


Lyckan i livet.

Efter att nyss ha taget en låång skön dusch med hårinpackning och hela kittet känner ja mig som en ny människa. Något som ja inte kännt mig som hela dagen idag. Det har varit en riktigt depp dag helt enkelt, mått dålig både psykiskt och fysiskt. Förkyld och ont i huvudet, men de gör inte så mycket. Det jobbigaste är när man känner sig så himla nere, närmast deprimerad. Och man vet inte riktigt för vad. Kan inte riktigt sätta fingret på det. Har bara varit i sängen idag, har inte velat gå upp. Såg en film, men den va så konstig så den gjorde mig ännu mer deprimerad haha.. Sen när ja äntligen kom upp fick jag en kick o börja städa diska o så. Så nu är de lite bättre. Och älskling kommer ju snart=) Tur att jag har honom. Han får mig alltid att le och känna mig stark. Utan mina vänner, familj och min älskling skulle jag tappa greppet. Men dom får mig alltid på rätt spår. Sen måsta man kämpa själv såklart och de gör jag, de e bara ibland man faller tillbaka lite. Vill hitta stabiliteten. En dag kommer det nog=)

Alla dagar, men mest dagar som denna så längtar ja tillbaka till andra lyckliga stunder i mitt liv.
Här kommer en liten bildbomb=)



På upptäcksfärd genom Tunisien with my girls =)

Dromedarridning i Shahara Öknen

Visit i Atlasbergen=)


Alla underbara resor med bara familjen <3 Spanien, Bulgaren och Grekland 57684693 gånger=)

Bulgarien

Galna men underbara kvällar i Tunisien (andra gången) med min älskade Lizette och en Ewa Mendez kopia haha


Festerna i Medelhavet 5 på morgonen :D

Happy=)

Lefkas förra året =) Paradiset


Blir glad bara jag ser på bilderna=) Finns tuusen mer men dom håller jag för mig själv hhehe.. Alla dessa bilder är från när ja varit utomlands, Det är då som ja är som gladast och lyckligast<3 Har ju åkt med de bästa också<3

Har ju aldrig varit utomlands med min älskling bara =( , men de kommer. Så fort det blir möjligt tar vi vårt pick och pack till Paris, första håll plats. Sen senare blir det Grekland och stanna där ett tag. Kan inte annat än längta! =)

 


I belive in this one...

http://www.youtube.com/watch?v=L9j4acRK16g

Känner på mig att denna låt kommer att bli en riktig hit. I love it! Kommer nog att köras rätt rejält i sommar;) En riktig sommarhit 2011!!

Vad tror ni?

HotellPraktikanterna

Brukar ni se på de? Det gör i alla fall jag, älskar det! Just därför att det är mitt intresse med Hotell. Det är ju mitt jobb och något jag kommer att vilja fortsätta med i framtiden! Så det är väldigt kul o se hur de går till på de riktiga och stora hotellen! Och de är väl många saker som är desamma som ja gör nu men ändå=)


Btw, Farmor sa idag att vi är släkt med Reinfeldt långt bak. Haha..sorry släkting att jag aldrig röstat på dig:P Kommer tyvärr aldrig göra det heller=) Annars verkar han ju va en genomgo person. Men håller inte med alla hans politiska åsikter.
Är vi lika?







Hahaha:)


PUSS!!


And it´s sick that all that battles, Are what keep me satisfied.

Heej på er! Hoppas allt är fint med er, blev inget bloggande igår, Hade inte tid förens på kvällen och om ja satt mig här då så skulle jag inte kommit härifrån förens väääldigt sent. Har ju en fömåga att fastna så klockan blir sjukt mycket haha:P

Började dagen idag med lite frukost som vanligt. Är inte så hungrig på morgonen så blir oftast bara drickyoghurt  eller kaffe haha. Sen tog jag en låång härlig promenad i solen bort till farmor! Blev bjuden på underbart god lunch, sen fika. Senare kom pappa förbi så då blev de kvällsmat. Efter de blev de tornby och sen lite matshopping på maxi ! Kom typ nyss hem. Väntar på att älskling ska komma men de e ju om typ två timmar...suck.. Ikväll ska vi  se en film som heter "trapped" har hört att den ska va skitbra! Och det bästa är ju nu att jag har fått hem soround system(stavning?) så det är såå mycket roligare att se film nu! Men ibland hoppar man till lite när de hörs som att de kommer utifrån eller från trapphallen haha

Imorgon ska ja på taco&vin kväll hemma hos Josse! Ska bli riktigt mysigt och kul! På dagen blir det troligtvis simhallen först med älskling, om inte min förkyldning är värre då.. men i så fall blir det att simma några längder medans han tränar sen blir de att bada bubbelpool (LOVE IT) o bara ha de kul=)

Ska även hinna med att köpa doppresent till Engla=) Hon döps på söndag så då blir de dop! Annars i helgen blir det bara att jobba!


Sötnosen Engla & Jag

Jag lever!

Har bara varit väldigt dålig på att blogga under helgen, men det är för att jag inte gjort något speciellt heller. Om jag bloggat så hade det bara sett ut så här: "jobbat, jobbat, tvättat och jobbat" Så jag skona er från sånt tråkigt haha... Har alltså bara jobbat och tvättat i helgen och taget det lugnt.

Idag snooza jag lite föör länge, snarare tre timmar över tiden som jag skulle gått upp haha men antar att jag va trött efter jobb helgen, där de inte blev så mycket sömn.

Igår söndag hade jag i allafall myskväll med älskling.
Just nu sitter jag hos Becca. Har blivit bjuden på underbart god mat! Och nu är det mys och bus med barnen. Eliott är helt galen, full med energi. Så himla rolig också som härmar allt man säger hehe.. så underbara!

Ska va här en stund in på kvällen sen blir det hemåt. Bloggar mer senare!

PUSS på er!







Hitta lite gamla festbilder på hennes data så tänkte, ja lägger upp dom=)


Här är hennes underbara barn! Dock är Engla lite större nu, hon fyller Fem månader idag. Sötnosen!


Oj de blev visst endel bilder haha,,, men så de ska va ju!


I said how much i love you. And the love just grove more bigger for each day. You are my sun, my hero, my everything baby!

Rikigt najjs kväll, kort men rolig=) Drog på en massa gamla godingar från våran tid haha..oförglömligt!

Nu är älskling på väg och vi ska ha en riktig myskväll. Saknat honom som faan, även fast de inte va längesen. En en dag utan honom känns som en evighet. Ska krama ihjääl honom.

Imorgon väntar det jobb! Sen får vi se va som händer, men antagligen lugnt.




Puss!


Bara lite spontant så där....

Högtalarna ja köpte va suuuperbra! Nu är de lite fart påt, bas! Me like;)


Becca kom nyss över på lite spontan vinkväll! Ska bli riktigt najs, o gott! 

PUSS!!


Some sunshiiines!

Solen skiner idag:D Blir på extra bra humör då- Att solen kan göra så mycket=)

Johanna har precis varit här på en kaffe! Hon åkte nyss för hon skulle åka iväg o jobba. O jag sitter här och pay som bills så ja slipper det tråkiga när lönen kommer hehe.. Fixar lite käk nu med. Sen blir de hem till Michelle o våldgästa lite haha...moohhahaaa...

Bloggar mer ikväll!
PUUSSSS!!


Vad gör man när man inte kan sova?

Jo, man viker alla miljontals kläder i johannas garerob. Haha fy faan stackars Michelle säger jag bara... men de va hennes idé haha.. men tror hon ångra sig efter ett tag alltså:P skulle fan taget kort på den gigantiska högen. Har verkligen fööör mycket kläder men jag har så svårt att göra mig av med det! Man tänker alltid att de kan komma till nytta för eller senare, "Kanske kan träna i de här"..."kan va bra o ha någongång om man åker till"... "kan ha när jag tvättar" o blaa blaa blaa.. Känner ni igen er? haha... Men hursomhelst.. Har ju inte världens största garederob heller, får knappt plats. Så det är en viktig priotering nu när vi söker lägenhet. STORA garderober!

Nu har Micheller gått hem i alla fall, så ska nog dra på en film och försöka sova snart. Tänkte se en med Julia Roberts, Love her! Har sett de mesta av hennes filmer, men den ja ska se nu har ja aldrig sett.

Eat Pray Love heter den, Någon som sett?

Jag tror att den e bra!

Someone how wants to find out all that i have to give, who can bring me,what is missing when i talk, he wants to listen. You are my baby!

Nemen hallå där!

Sena inlägg som vanligt får ni av mig haha.. men är som effektivast på kvällen! Har alltid varit så haha.. Men hallå sova kan man ju göra när man är gammal. Michelles och mitt uttryck, vi är riktiga krigare vi=)

Sitter med henne just nu hemma hos mig, dricke kaffe umgås o snakkar lite skit o flummar! Alltid mys.

Annars idag har ja kikat runt på nätet efter lite saker, vill inte gå inte på det riktigt än för ens det blir aktuellt så att säga. Annars har fixat lite här hemma o lekt med Michelle!

Imorgon blir det att börja dagen men en lång promenad, sen hem och duscha sen kommer Johanna förbi en stund på en fika! Efter det blir att åka och handla lite mat och sen åka och köpa ett par riktigt bra högtalare till datan! om de finns kvar för de va på rean.. håller tummarna!
Har ju ett par riktigt fina som jag fick i julklapp av mamma och pappa, jätte fina o så men det är ingen bas i dom! Vill ju ha bas, lyssnar ju på musik så pass ofta och det är viktigt för mig att ljudet är bra. Så får se om de får följa med mig hem imorgon!

nee nu ska ja va social med min Michoo.. Hörs imorgon! PUSS!


En riktigt gammal bild på oss<3 Plaza tiden hahaha


Give me hope!

Livet är verkligen inte rättvisst ibland. Eller ofta kanske man ska säga? fattar inte hur vissa tänker. Om de gör de överhuvud taget?? Nae skulle inte tro det. Egoister som bara tänker på sig själva och bara ljuger. Som att släppa in tennisspelare på fotbollsplan. När de e fotbollsspelarna som är hemmahöriga där. När tennisspelarna bara ska va där ett tag. onödigt.  Ingen fattar väl va ja menar nu men de e inte meningen heller. Bara så himla skönt att skriva av sig. De är en av anledningarna till varför ja har bloggen.

Men ja vet exakt vad jag ska göra. Vilken väg jag ska gå och vilka dörrar jag ska kolla bakom=) Payback time? :) vi får se haha.. Jag tänker inte lägga mig ner i alla fall. Jag reser mig istället. fight til the end mothafucka haha:D


Japp så kan de va=) Det gäller att se FRAMÅT och ta tag i de möjligheter som finns=)

i saw you smile, i said i wanna talk to you, for a little while. But before i make my move. My emotions start running wild.

Haallooo på er!! Hoppas allt är bra med er, här är de bara fiint=)

Blev inget blogga av igår men va hos Michelle hela dagen typ=)

Kvällen blev en riktig myskväll med min älskling <3 Du är den bästa som finns<3 Älskar dig över allt annat.


Idag blev de en lunch på stan med Becca<3 Efter det blev det hem till Michelle o fika lite o så, sen kom hon över på middag hos mig nu på kvällen, bjöd på lax me potatis o sparris o hollondaisås. Så himla gott. Lax är ju aldrig fel.

Har btw fått hem mina lovely shoes idag=) Prova dom och dom satt jättebra! Och va verkligen snyggare i verkligheten. Är sjukt nöjd med dom. Vill kunna använda dom snaaaart bara! Men de kommer dröja=(( Haha nu kommer man ut på våran balkong i alla fall... Michelle va ute o sparka bort all snö. Så sköönt att man kan komma ut där nu! Ett vårtecken bara det=) Satt o prata om det att i sommar kommer det att bli väldigt många kvällar vid ån. Grilla som fan, ha picknick, sola, bara sitta och softa med musik och lite dricka o bara njuta. Kommer bli så himla hääärligt. Älskar att sitta på uteserveringar också men det är något visst med att sitta nere vid ån. Så himla härligt helt enkelt! Längtar... :)

Två bilder från sommaren 2010 vid ån=)



SNART KOMMER MIN MICHO TILL MIG!! MEE MUUCHO MUUCHO GLADOO=)




Even if you were a million miles away, i colud still feel you in my bed. Near me touch me, feel me.

Idag har det varit en sån där riktig slappsöndag för mig. Haft filmmaraton, kikat på tv och bara slappat.
Stekte till lite pannkakor förut med grädde och blåbärs sylt.. Så himla gott! Kollade givetvis på Solsidan.. så jävla härliga dom är:P

Känns som att helgen nyss började och nu är den slut? Jobbade igår 7.30-15.00 sen va de bara hem o slappa. hade lite planer inför kvällen men de blev inget med det, Men va så himla trött också så hade nog inte orkat.  Och idag blev jag med ledig, samt imorgon så min helg är nu då=)

Väntar nu på att min älskling ska komma hem. Då blir de filmmys och lite gott till det=)


Vill bara tillägna en liten text åt min älskade vän Rebecca. Min kalaspuff!
Hon är en så himla fin och underbar person som alltid funnit där för mig.
En himla fin vän som jag har sååå många minnen med haha.. :D Minnen som kommer
att följa med hela livet, och mer kommer det att bli.
Våra bus och grjejjer glömmer man aldrig:)

Rebecca, Rebbanbabiiie.blogg.se



Vi har skrivit lite om varandra haha sööta vi är va:)

Är så himla glad att jag har dig!




Och alla andra mina vänner med! Ni vet vilka ni är. Jag är lyckligt lottat som är har så underbara människor omkring mig! <3 älskar er! Utan er skulle de inte gå, Ni betyder så mycket!



And til now am crashing, don´t know how it happend. But i know it feels so, so good.

Dessa lovely shoes är på väg hem till mig!:) Tidigt ute att beställa sommar skor kanske, men längtar man så längar man! Hehe.. Dessa godingar är från Nelly.com

Längtar tills jag kan börja använda dom! De ljusa kommer bli sååå snygga till solbrända ben!

 

 

 


Do you ever feel like a plastic bag, drifting throught the wind. Wanting to start again.

Är nyss hemkommen från jobbet typ, har snabbduschat lite. Ett MÅSTE för mig när ja kommer hem från jobbet. För då känns de så himla avslappnat och skönt efteråt.

Alltid när ja kommer hem från jobbet så får ja alltid  ett så gulligt bemötande av min lilla missaa, hon hoppar alltid upp på byrån precis vid dörren och så ställer hon sig på bakbenen och tittar på mig, då kör ja fram min näsa mot henne och då får man alltid en "puss" o massa kel mot ansiktet. Hon är bara för go min lilla sessa!

Är väldigt hungrig nu när ja känner efter, har ju bara hunnit få i mig en måltid idag i och försig så det är väl inte så konstigt. Men känns aldeles för sent att äta nu.. men whata fuck liksom.. Kan inte somna hungrig. Steker nog till lite tomat omelett.. Så himla gott! Men godast är förstårs när älskling gör det, sen när ja gör de så blir de inte lika gott även fast vi använder samma ingredienser..hmm förstår mig inte på de där! Han har väl magiska fingrar eller nåt haha:P


nepp, dags o fixa käk då.. Sen blir de tv en stund sen sova om de går. Upp o hoppa vid ottan imorgon!:)

Blog ya tomooorw;)
PUSSS!!!


<3


Work work!

Japp, idag va de jobb mellan 09.00-17.30. Gick jätte bra men är skapligt seg där vid slutet av dagen:P köpte med mig mat hem sen, skönt och så gott! orkade verkligen inte ställa mig vid spisen idag. Ville ha mat direkt!:)
Va meningen att ja skulle orka träna efter jobbet med, eftersom att jag hitta ju mina lurar igår. Men TRUST ME. Det är verkligen som att man gymmar 8 timmar om dagen på jobbet! Upp o ner för trappan, bära saker.. Man rör verkligen på sig heela tiden. Och de känns för träningsverk får man!

Häromveckan hjälpte jag en byggare på hotellet att bära upp lite "fix" eller va de hette, hade en sån lugn kväll och han hade 10 säckar att bära upp, så ja erbjöd mig hjälp. Det ångra jag! För varje sådan säck vägde 20 kg! Och uppför trappor med det...KILL ME tänkte jag efter 4e säcken.. Träningsverk i armarna kan man lugnt säga att jag hade dagen efter! Haha...

IDag är jag på bättre humör än va ja va igår i alla fall. Känns skönt. Men kan inte ljuga om att jag inte är lite smått deprimerad för det känner jag mig verkligen. Vet inte om de handlar om mörkret, att det bara är en "årstidsdeprission" eller vad man säger. Brukar allitid må tipp topp på sommaren och våren. Så de handlar nog om att det inte är sommar helt enkelt=) Sommar människa är jag.. Vintern skulle jag lätt kunna slippa!






Nu blir det film...måste lugna ner mig lite.
Hörs imorgon Puss!

YES!

Är fortfarande inte på topp men hitta precis mina lurar!! YÄÄÄÄ, börjar redan gå uppåt! haha .. nerå om de ändå vore så! Hörlurar kanske är en liten sak, men stor sak för mig. Utan dom - ingen träning!

Tänkte lägga upp lite på bilder från i Måndags då de blev en liten tripp till Norrkan med Johanna o Märta:) Skönt att bara komma iväg  så där lite o umgås=) Blev lite shopping, God lunch på Istanbul of course! ett MÅSTE när man besöker Norrköping, deras kebab och kyckling är gudomlig!
Efter lunch blev det lite mer kik i affärer och slutligen en mysig fika!

Hitta lite grejjer trots att ja inte tänkt köpa något:





<3



Inte på humör!

Allmänt irriterad på allt!!! Deppig känner man sig, orkeslös och utråkad och orkar inte ta tag i saker bara...ÅÅÅHH!! Varför kan inte allt bara flyta på! Vet att man måste kämpa för att ta sig någonstans men känner överhuvud taget ingen ork eller inspiration längre. Ingen gnista! Hoppas de bara är tillfälligt och att det går uppför snart.

Sen hittar jag inte mina hörlurar heller och de gör ju inte saken bättre!!!! MÅSTE Ha musik när ja tränar.. SJUKT när saker bara försvinner.. Ne gud va neggo jag är då. Men sorry cant help it. Bara skönt att skriva av sig allt ärligt.

Har jobbat idag 7.30-16.00. Gick jättebra. skulle tränat efter det men SOM SAGT ÄR LURARNA BORTA och det STÖR mig som faan... Har letat arslet av mig men finns inte NÅGONSTANS!
Nee sorry...utbrott eller vad. I alla fall, mötte upp Emmie efter jobbet en sväng och snacka lite. Saknar henne! Men imorgon jobbar vi ihop=)



Ska fortsätta leta nu.... Wish me luck!

PUSSSS!


Uopps..

Har visst inte bloggat på några dagar. Men nu blir de lite update=)

I Torsdags blev det en fika med Johanna hemma hos mig, annars en lugn dag.
I Fredags jobba jag, 13.30-22.00. Sen mys med älskling.
I Lördags Va ja med mamma o pappa o åkte o käkaade en jättegod lunch hos farmor, sen blev de storhandla på det!Kvällen blev de mys med älskling. 
 
Och idag har de inte hänt allt för mycket.. segideg o slapp söndag. BORING! Men det är för årstiden helt säkert, om de va sommar eller vår så skulle de ju inte riktigt se ut så här.

Men är i alla fall utvilad för en ny vecka med nya utmaningar! :) Mycket på jobbet denna vecka, verkligen full rulle. Men de gillar vi=)

Imorgon blir det en liten tripp med Johanna o Märta. Blir lite bus i Norrköping:) Ska bli najjs..
Och ikväll ska ja tvinga mig till söms..annars går de inte. Fy har verkligen vänt på dygnet sen nyårsafton.. då man sov väldigt mycket dagen efter, och för de dagar man inte jobbat. Hamnar helt snett när man inte jobbar tycker jag. Måste ordna till detta nu!



Nu blir de film sen direkt i säng.. NATTI PÅ ER!


Mat!

Är så himla hungrig! Har återfått matsuget äntligen, har inte riktigt haft det de här tre dagarna. Men beror nog på att jag är lite gladare nu=) hihi..

Idag har ja fixat lite här hemma o så, och träffat Emmie, blev en fika hemma hos mig. Himla mys som alltid.

Håller på nu och fundera ut va ja ska äta, alltid ett problem! Har ju ingen inspiration.. känns som man bara äter samma hela tiden. Men har i alla fall bestämt att de får bli Lax med potatis och kall romsås.. MMM så HIMLA gott! Ska springa bort till affären bara och handla det som saknas.



Annars blir det en lugn kväll med lite fix här hemma, sen kommer älskling vid tio=)

Ha en trevlig kväll alla! PUSS!


God Morgon!

Morron morron på er.. Har varit vaken ett tag. Är så rastlös, vill bara springa på bort till gymmet o träna! Men Väntar på Emmie=) Ska träffa henne sen när hon slutat så ska vi träna, o efter det ta en fika. Ska bli najjs=)
Men vet inte vad ja ska roa mig med så länge, en film? Ajja, en brakfrukost ska ja klämma i mig nu ialla fall. Hallon/blåbärs fil med fiberflingor. Yaammiiie..

Hörs senare under dagen! Have a great day! =)

PUSS!

nattinlägg

klockan är nu väldigt mycket och jag ska snart krypa till kojjs.. Väntar bara på att älskling ska ringa. Så han kan prata mig tills söms=) Saknar honom som FAN, men imorgon ses vi igen! Då blir det film o massa mys igen=)

Ikväll kom Becca förbi en stund, va väldigt kul o träffas efter lång tid=)

Nee, ska krypa ner i sängen nu, älskling ringer när som helst.


Puss och god natt på er!

Julkyssen
My everything.



Tsunami

Inatt drömde jag återigen om att jag va i Thailand och fick va med om tsuniamidramat. Vet inte hur många gånger det är nu jag drömt om det, men typ 7-8 gånger i alla fall. Ibland är jag där med familjen eller vänner när Tsunamin kommer. Men på ett eller annat sätt har vi alltid klarat oss. Kommer ju inte ihåg exakt hur de drömmarna va men den jag drömnde inatt kommer jag ihåg lite mer, Vi satt på stranden jag och en thailändsk tjej, sen såg vi hur havet reste sig långt ut och hur en hög kant kom emot oss.. det va sååå läskigt och kändes så himla verkligt!! Hon sa till mig att kom så springer vi upp i bergen, och de gjorde vi. Vi och en massa annat folk försökte klättra upp men de va inget stort berg, i alla fall lyckades vi komma upp och så klättra vi upp i träden och satt där. Och den enda jag oroade mig för va min Mobil som låg kvar nere på hotellet.. shiit.. I alla fall så satt vi där uppe och såg alla tre vågor komma utifrån havet och sköljde in mot land. Helt sjukt kändes det och så verkligt! Ibland har jag kämpat i vattnet kommer jag ihåg, och i vissa drömmar har jag sprungit och letat efter mamma o pappa, haha en gång kom jag ihåg att jag hitta mamma i en provhytt och prova kläder, och jag sprang omkring och  skrek " Tsuunaaamiiii".


Undrar vad dessa drömmar beror på? Har även drömt om orkaner och liknande naturkatastrofer men Tsunami drömmarna är de värsta och mest verkliga. Fick tips om en länk där de tyder drömmar, och de stod just om de som drömmer om tsunamis, så här stod det:


Varje utsläpp av känslomässiga eller sexuella energi. Anledningen till denna bild används är att när vi känner enorm frisläppande av känslor som kan hända när vi blir kära, har ett barn, eller är allmänt fördömt, vårt ego ofta känns förts med erfarenhet snarare än kontroll. Vi kanske har lärt sig att rida sådana vågor som surfare gör. Detta kräver tillit, mod och balans. Om vi kan göra det vi kan öppna oss för mycket större utbud av känsla eller förändringar än om vi kände sig hotade. Även lycka kan undertryckas på grund av att de känner sig hotade. Ångest eller depression är en av dessa enorma vågor som kan hota att uppsluka oss, och så är en av de mänskliga villkoren flodvågen representerar.


Jag vet inte riktigt, var tror ni? Brukar ni drömma om Tsunamis?







TråkMåndag!

Idag har det varit en sån tråååkig Måndag! Inget jobb för finns tydligen inget att göra. Så har varit hemma o bara typ sovit o sett på tv. För somnade väldigt sent inatt, hur ja än försökte så gick de inte. Så har varit helt död idag. Träning blev de inte heller för "that time of the month" ni vet... så kom inte iväg. Även fast det hade varit skönt. Såå nu kommer snart det enda roliga på denna dag och det är att älsklingen kommer snart! Blir att mysa till en skräckis.  Sen försöka somna när han sover, men somnar alltid som en stock på hans bröst när han håller om mig. Mys! 

Så imorgon blir det inte att ligga hemma.. nooowayy.. Hatar dagar som denna. Imorgon blir det att börja dagen med gymmet, sen hem och ta en låång skön dusch! Bästa sättet att vakna på!


Ska kika in lite bloggar nu, PUSS PÅ ER!!



Min snuffa
Min Älskade till Snufffa, She shine up my life!


Min Nyårsafton!

Hade en riktigt trevlig Nyår!
Med underbart sällskap, God dricka, Underbart god mat (oxfilé med potatisgratäng), Bra musik, Skumpa, Mycket sjungande, Mycket skrattande och Dansande.


Här kommer lite bilder av mitt nyårsfirande! (Glöm inte att man kan klicka upp bilderna=))

Började med lite ost&kex med vin hos Josse=)

På festen hos Emmie och hennes Micke:


Vid tolvslaget:


Efter tolvslaget börja jag o Josse leka med gitarren haha..

Såå kan de gåå! Hade riktigt trevlans! Fick tyvärr inte med någon bild under själva middagen!
Men här va nåra bilder från kvällen i alla fall, de får räcka=) 
Vid tvåtiden trallade jag o Josse hem till henne.  
Någon taxi va de ju ingen idé att få tag i, fy fan vad vi ringde.
Men de gick bra att gå, förutom att vi självklart ramla på varandra, och
låg på backen och skratta så vi knappt kom upp igen haha.. Men de va HALT;)




Glöm inte bort inlägget under det här inlägget nu bara=) Skrev lite innan.
Ska försöka somna nu, PUSS!










Sleepless...

Klockan är 03.00 ungefär o jag är vaken som vanligt. Har så himla svårt för att somna, att gå och lägga mig.. Känner ingen trötthet, är trött till viss del men inte sovtrött. Har varit så många gånger. Men ändå vaknar jag 10.00 på morgonen pigg som en ärta. haha de e ju  bra det i alla fall.. men fattar inte att ja inte behöver mer sömn? Speciellt nu när det är vinter! Då man typ går i ide... ajja, har ju tv:n och internet och en väldans bra bok att roa mig med.

Hoppas ni sussar sött i alla fall!

Är ledig imorgon med.. Men jag vill ju jobba! Klättrar på väggarna snart.. hmm.. Ska iväg och träna med Emelie i alla fall, ska bli riktigt skönt. Sen får ja se vad dagen har att erbjuda!


Jag har ändrat mitt nyårslöfte, För har kommit lite underfund med saker och ting och grejjen är att jag egentligen ÄR nöjd med mig själv. Sen att jag vill gå ner lite i vikt, jaa de kan ju va skönt men inget MÅSTE. Det ska inte bli ett löfte som jag så hårt måste följa. Jag ska gå till gymmet med ro, träna för att jag tycker att det är skönt, Promera om jag vill eller vad som. Sen om jag går ner lite , så visst.. de e väl positivt. Men jag ska inte försöka tänka så mycket på det. För då händer de inget i alla fall, och man ställer för höga krav på sig, och pressar sig själv och får ångest om en eller annan godisbit slinker ner.  Så Nej, Sånt tråkigt ska vi inte lägga energi på. Händer de så händer de liksom. Vi tjejjer är rätt duktiga att ställa för höga krav på oss själva. Lägg tiden åt att NJUTA av det kommande året istället.

Håller ni inte med? :)