17 Juli

Sitter o njuter av en ost&kex bricka!  yammie.. fått dille på det, saknas bara ett glas vin men de tar vi i helgen :P  sen sist ja skrev då... frissan va de ja, blev en dyr historia ,men väldiiigt nöjd blev ja så de e lugnt!=) älskar mitt hår nu! ska tillbaka nästa månad o fixa till de lite mer o så om de blivit utväxt me. Vill ju va fin till Turkeey:P
 
Jobbat hela helgen, va ledig igår måndag. O då åkte jag , mamma,pappa o farmor till gränna och visingsö o åkte remmalag åt gott o hade de trevliigt=) 
 
hurtig va jag idag me, gick till o från jobbet, 40 min dit o 40 min hem.. inte bad , men så hiimla skönt väder o gå i med ju=) brukar gå från o till jobbet så fort ja får lusten o de blir ganska mkt på sommaren, najjs najs.. nae nu har ja sämsta blogg energin... känner jag.. så ja lägger ner detta inlägg.
 
CIAO!

11 Juli

Jobb och regn, suck suck. Haft en skön ledig helg iaf med bestående av hemma myskväll och en utekväll med Becca:)
 
Nu kör vi igen, kommande jobbhelg och så.. Men de går snabbt som vanligt.. herregud redan mitten av juli.. shieet.
Imorgon ska ja till frisören iaf! =) klippa, MASSOR o så slänga i blonda/ljusa slingor! tröttnat på mitt mörka nu, visst de e fint men som sagt.. lite förnying o lite mer liv i håret vill jag ha ! Så lite nervös över hur de kommer bli men hoppas på de bästa, o de kan ju sin sak på Madonna:)
 
Vart lite internet shopping nu på kvällen med, en klänning som kommer bli perfekt i Turkiet ;P
 
Nu blir det lite Sex & the city, innan de e dags för sängen! Ciaaoo

4 Juli

Helluu!
Inte bloggat på ett tag men saker har liksom kommit ivägen =)
 
Har firat midsommar, festat i norrköping med de bästa, sköna kvällar på uteserveringar i solen, shoppat o jobbat!!
 
Tiiden går snabbt! O idag är det bara åtta veckor kvar , wieeee!!!
 
O drygt 3 veckor kvar tills jag blir faster =) längtar så oerhört!!
 
har jobbat hela helgen så idag har jag en ledig dag, men de e bara tvätt som gäller idag. Just nu kollar jag på solsidan.. haha klockrena=)
 
Dags o springa ner till tvätten igen, se yaaa