Känslan dröjer sig kvar, stunder med vänner vi har. Dem bästa upplevelserna har man tillsammans.

Halloj, bilderna lade sig inte riktigt som jag ville i inlägget under haha.. men men, ni ser i alla fall=) Ursäkta röran!

Sitter just nu
o röker vattenpipa med älskling. Kollar på tv o bara har de bra:)

Idag fixa ja me lite grejjer här hemma, sen tog jag en promenad bort till Becca o barnen♥
Vi fixa käk o lekte med barnen o snakka lite om allt som rör sig runt om kring just nu! Mysigt:)

Efter det gick jag ner till ån och mötte upp Johanna, tog en promenad med henne runt ån! Riktigt skönt va det! O träningsvärk hade jag idag vill jag lova...pju, armar o ben! Men de e ju bara ett tecken på att jag körde på till tusen igår på gymmet. Vilket jag verkligen gjorde. Duktig jag e:) Inte ofta jag får träningsverk! Man kanske varit lite för slapp på gymmet innan haha, de gäller o köra på ordentligt så de ger nåt. Brukar svettas massa annars, men igår va de rena nigara fallet haha. SKÖNT! Blev solning efter det med, gäller att uppehålla brännan jag har nu. Vill INTE bli blek.

Imorgon ska ja ringa nåra samtal (hoppas!) :) Sen blir det gymmet o köra o så solning på de med Michelle! Sen blir de systemet o ladda upp lite inför på lördag:)

Nu ska vi fortsätta här, luktar så gott i hela lägenheten när man röker vattenpipa!

NATTI! Puss!!




 


Dålig update..

Men ni förstår väl förklaringen till det! hehe, Det har varit sjuukt skönt väder o så har ja jobbat endel o så varit med kompisar, familjen o firat påsk, varit med älskling,grillat o en massa! Så i istället för att skriva upp allt så får ni mina senaste dagar i några bilder:) Inte från allt men det mesta i alla fall:)

Bildboomb! p.s, bilderna är tagna med mobilen, därav dålig kvalite´!

So here it comes, Jag har:


Varit med älskling o hans morbror!              Vin&UNO kväll med Johanna
                   


Gjort söta drinkar                                         Solat ute på går´n med vänner!
                    

                                                     Grillat med mina fina ♥

Myst med min lilla fis på balkongen                      Grillat i mängder!
 

Ätit Påskmaat hos Mamma o Pappa med Brorsan o Ida. Pannacotta!                                               

Påskfika!                                                             Njutit av landet!
 

Fått bränna!                                                        Ätit påskgodis i määngder! haha
 
Ätit god mat med Becca!                                    Steekt på Ballen!
 
Suttit på 55:an och tjattrat & druckit gott med RebbanBaby!
 

Aa, de va lite av vad jag gjort! Nu ska de bli bättre med uppdatering från min sida, Promise!:)

PUSS!!

 


Konstigt de där, att vakna upp en dag och inte längre minnas hur känslan var, att inte längre helt enkelt minnas.

Tjo!

Underbart väder idag med!
Men solen sken ju inte när man vakna så va ju inte speciellt i hugget på att gå upp, o speciellt inte heller när det va en massa tvätt som vänta..haha
Men upp o tvätta! Sen va de bara o fixa sig o dra till stan, köpte en vinare o så lite cider.. alltid bra o ha hemma. Sen köpte jag två påskblommor till mamma o pappa o farmor vilket dom blev såå glada för=) Efter lite käk hos farmor så drog vi till Maxi o storhandla..o fy helvete va foolk!! Aja, men skönt o ha allt gjort nu i alla fall, behöver inte fylla på kylskåpet på ett bra tag nu.

Lite senare efter det kom Shabobi förbi, o vi bosatte oss på balkongen med lite snacks o varsitt rött! Yammi, även Michelle kom förbi♥

Shabin va så jävla söt o slängde i slingor i mitt hår, även fast hon va aptrött efter en lång arbetsdag, men tvinga henne mohohha.. Hon sover hos mig i natt o nu sussar hon så sött:)

Ska snart skölja ur färgen o se hur de blidde! Men hon kan sin sak så de blir nog super:)


Jag idag



Det fina påskträdet på torget:)hehe, Oo så härligt med att de börjar fixa med uteserveringarna! Wiie!

 

 


GrillKväll!

Årets första Grillning invigdes ikväll! Riktigt gott&mysigt!



Becca the grill master!

Eliott o jag ladda upp för käk:)










Lovelyy!

I Can´t just get enough of the suun!! Har legat ute ett bra tag o solat o lyssnat på musik, druckit kaffe me Josse!! Hääärligt är bara förnamnet!!

Nu ska fixa mig inför en grillkväll med Becca! ♥




Sunny day!

Vilken underbar dag o vilket UNDERBART väder vi haft idag hörrni! O de bästa är ju att de ska hålla i sig hela veckan, wiiiee!! Fångat dagen har jag gjort idag! Frukost på balkongen i solen med Alice, sen lite ärenden, senare kom Michelle o vi slog ut filten nere på gården med kaffe&Musik o där låg vi o sola o snakka! Lovely.. o solen tar bra vill jag lova! hihi

Efter det blev ja upphämtad utav mamma o pappa, hade kikat in en grön balkongmatta som ja ville ha, så köpte den o lite annan nödvändigt samt två grillar såå nu är jag redo för grillkvällar:D alltid bra o ha hemma! Kom hem o började städa balkongen, bytte duk o fixa o klippte till mattan, Blev såå bra!! O så himla mysigt o fint det blev!

Sen blev det en liten promenix med Michelle, innan vi avsluta kvällen med ännu mer balkonghäng med massa ljus!

Nu är älskling hemkommen o nu blir det att dra på en film eller något!

Nåra bilder från dagen!


Min fiina balkong!


PUSS PÅ DAGEN!

Bosatt på balkongen!!

Sitter ute o njuter på ballen, men snart e solen borta därifrån så blir o flytta ner till gräset, Michelle is on her way!!
UNDERBART VÄDER!!!

Musiken dunkar för fullt här inifrån:

Mohombi feat Nicole - Cocunut tree

Dad´s Birthday!

Hello sunshines! Vilken underbar helg jag haft, hoppas ni med haft det! Men nu är den över.. snabb som vanligt. Jobbade torsdag, fredag, Lördag. Sen igår kväll kom Josse&Emmie över på lite balkonghäng med vin&snacks o massa prat o skratt, kul som vanligt=) Senare så drog dom ut, o de va meningen att jag med skulle hänka på men det blev inte så. Va så himla trött o sliten o inga kläder satt bra.. haha, Så Shabin kom över en sväng på ett glas. Sen vart vi as hungriga så vi drog till McDonalds i braskens o käka nattmat! O de va så gott så ja nästan pissa ner mig! Va ett tag sen man åt Mc! hehe..

Idag fyllde världens bästa pappa år! Så blev att åka ut dit på kalasfirandet på altan! Käka smörgåstårta & en god tårta, yam yam! Han blev glad över presenten som han fick av mig o tito, Groggglas fick han=) Något han önskat sig.

Resten av dagen har varit rätt så seg, så har bara varit hemma o donat lite o sett på tv. Nu snart blir det film&sen sova för oss. Trötter...

Ursäkta kvalitén men va kolsvart där inne men ville ändå ha bilden för den blev så bra så va tvungen o ljusa upp, hehe därför den ser grön ut.

En bild från när pappa fylllde en annan gång, när vi va i GBG på den bästa Soarén jag någonsin sett! Tre rätters, soare´ o så utgång på kvällen. What a night! =) Då fick pappa i present att han skulle få flyga ett liten piper över Lkpg! Så GLAD han blev, Jag hade ju även turen att få följa med upp i det blåa=)

Världens BÄSTA pappa ♥


It´s Friday, Am in love!

Shoo!

Nyss hemkommen från jobbet! Gick bra förutom att ja va så himla trött .. haha, har varit så där långförkyld o är det fortfarande. Pollen? Neej, de tror jag inte. Men jobbigt är de i alla fall. O helt röd under näsan är ja.. snyggt snyggt.. haha.. Men har ju min älskade lypsyl som jag är beroende av! Brukar köpa på apoteket deras hudförsvarets ni vet? Finns gröna o rosa.. men nu när ja va där igår så fanns de inte kvar, utan några andra liknande. Kassöskarn sa att det var exakt samma produkt som innan bara med ett annat namn, samt förpackning för de fick inte ha försvarets namn utav någon konstig anledning. Och fick så se att det stod Tasssalva? Ja ba är de till tassar? Hon ba: Nej det är bara namnet på den. Haha snakka om wierd... O när ja läste på den hemma så står de ju på den att den mjuknar upp tassar. HAHA what! Ajja, love it anayway.. tog lite på handen o smörjde in Alice tassar med, men hon kolla på mig som att jag va från en annan planet , haha men hon njöt av det. SÅ SÖTT!!





Aa det va den lilla historien hörrni.. Nu blir det att av njuta ett glas rött med älskling, chips o lite tv tittande innan det är dags o hoppa i säng! Upp o jobba imorgon!


PUSSPUSS!!

Vänner är änglar som lyfter oss, När våra vingar glömt hur man flyger.



Under the cocunut three we stay, Fall and crush into me like a wave.

Helloo!! Väldigt dålig update från mina sida  ser ja... haha, men har ej hunnit! O veckan har gått så jäkla fort! helt sjukt att det redan är torsdag imorgon hörrni.
Ajja i alla fall, drar veckan lite kort=) 

Lördags efter jobbet va det hem o fixa o styra o hem till Becca, Sabbie med några andra. Blev vin en massa snack o musik.. trevligt=)

I Söndags vakna ja upp illamående o bakis haha.. åkte hem till mamma o pappa och åt så good mat, prata, myste o såg film.. O deklarera haha:)

I Måndags UNDERBART VÄDER! Åkte hem till farmor på lunch, sen drog vi ner till stan o gled runt lite haha.. Hitta gardiner till henne, sen en liten promenad sen hem till henne igen. Satte oss på balkongen o solade o fika! Efter det så gick jag hem till mina älskade apor Michelle o Shabin.. Satt ute o hängde på hennes balkong med musik! Sen gick vi o köpte pizza o gick hem till mig, sen blev det att sitta ute på balkongen hela kvällen med tända ljus! MYS!

I Tisdags blev det först att jobba på Hotellet, sen var jag på en arbetsintervju! Spännande, spännande:)


Ja, och så idag onsdag! Ska strax iväg på en promenad, sen lämna tillbaka några filmer o ta Ica på hemvägen. Ikväll blir det lugnt! Nu blir det att jobba nåra dagar sen fyller pappsi år! GAAHH måste hitta en present, Tips????

PUSSS!!!


TRADE

Vill tipsa om min absoluta favoritfilm sen länge länge. Om ni inte har sett den så se den! Den handlar om en väldigt viktig sak som bara inte får existera, något som sker dagligen. Något som andra blundar för..

Se den..


no importa qué, yo nunca voy a olvidar. Nunca te dejaremos ganar.


I’m going out in the world to save our planet, and ain´t coming back until she´s saved.

Haft några dåliga dagar av depp...En liten slint av vårdeprission trodde de?  Men det har försvunnit. Nästan helt i alla fall=) Tack vare min familj o vänner♥

Det handlar inte om att man är deprrimerad över att våren kommer haha nej tvärtom. Det är att man känner sig likgiltlig, ställer krav på sig.. för höga. Bland annat. Och så är det vissa saker runt om som gör att man känner sig väldigt depp.Saker som känns omöjliga att bryta. Även fast det bara är du själv som kan ta ta i det så finns inte energin. En stor ströskel som är ändå ganska lätt att försöka ta sig över, men steget emot det som känns enormt. Hoppas detta inte kommer tillbaka.. Känner mig mycke bättre nu o energin har kommit tillbaka. Låt den stanna!



En annan sak som är så sjuk är att jag har blivit helt STÖRTKÄR i en låt... Har mina älsklings låtar, men denna... aa de e nåt speciellt. Blir så himla glad över att höra den. Den får mig att tänka på saker låångt härifrån, och se saker från en annan vinkel. Konstigt nog? det handlar inte om det han sjunger i låten.. Utan om livet i sig. Känner lycka av denna låt. Minns inte senaste jag blir så förälskad i en låt.. som ja blivit i denna.Lyssnar på den om o om o om om om om igen...



Förlåt Eric Saade, Men om Finland kommer med så kommer jag hålla på denna..


EuroWinners!

Hallå, blir lite väl mycket musik i min blogg nu kanske.. Men i DIE without music! Har spanat in nåra bidrag som ska vara med i årets Eurovison.Klart ja håller på vår älskade Eric Saade men om de skulle gå åt pipan så..... Lyssna o njut:


Azerbadijan:


Finland: Så sjukt SÖT o FIN låt!



Switzerland: Även söt låt den här..



Blir så himla glad utav låtarna, tror att dessa kommer att komma långt!:)

My Favorites...

Mina favoriter som am totally in love with! Dessa har underhållet mig dessa dagar som ja varit så nere!







MOHOMBI,Är helt sååååld!!!!



Och så slutligen min ÄLSKLLLING!!

Ibland tränger sig livet bara på.. utan att fråga om lov

Mötet imorse gick bra.. men seegt men men.. fick kloka råd o massa tips så nu är de bara att go for it!

Tvätt dag idag med.. behövdes. suttit på balkongen o njutit av vädret me lite kaffe.

Min blogg är pisstråkig nu i know men de blir bättre förhoppningsvis=)


Imorgon ska ja shoppa arslet av mig för kläder får mig på så bra HUMÖR! LOVE CLOTHES! Det enda ja vill lägga pengar på förutom allt annat nödvändigt som går före då!

BTW Läser INGA bloggar längre o inte ens statusuppdateringarna på facebook..Haha läser inte ens min egen blogg.. Förut va ja beroenda av o läsa bloggar men för efter två dagar sen så har ja inte läst någon o kommer inte göra heller. Blir bara att man ägnar en massa onödigt tid åt datorn. Nu har jag den bara för EN sak...hehe skönt att inte vara så beroende längre. hahaaaaa!!!

PUSSS PÅ ER!


It can only be better

Heej på er, ja lever.. Har bara hamnat i en svacka.. försöker ta mig upp. Så bloggen hamnar lite åt sidan.
Känner ingen energi...
Imorgon ska ja på möte ganska tidigt.. Så måste somna skapligt ikväll.. I alla fall försöka. Haft lite problem med det. Men måste verkligen på detta möte.viktigt. va sjuk förra gången.. Efter mötet ska ja in till stan igen o hämta ut en sak, sen träna! Får se vad det blir efter.

Nee ja ger upp nu, blev ett tråkigt inlägg det här nu.. Kommer tillbaka när ja mår bättre.

Hoppas allt e bra med er ialla fall!

Älskar min familj, mina vänner o min pojkvän. Skulle aldrig fixa de här utan er ♥




Sunday Night!

Ännu en helg har passerat! Och vi har verkligen haft en helt underbart mysig helg jag o älskling. Är helt laddad inför en ny vecka nu med nya utmaningar:P

Igår när älskling kom från jobbet så kände vi inte för att se film som vi brukar,utan vi körde fram chipsen, blanda oss en drink och körde spel! haha fan va kul vi hade, mycket skratt. Har alltid så himla roligt med honom ♥ Tror vi satt i tre timmar o spela haha.. Sen somna han så sött men jag kunde inte somna! Vet inte va de va med mig igår... :( Va jättepigg o försökte.. men de gick inte somna. Så när älskling gjorde sig iordning o skulle dra till jobbet vid nio i morse så va ja fortfarande vaken. O pigg! Men ändå helt slut i kroppen. Visste inte om ja skulle sova eller inte men till slut somna ja som en gris. Vakna upp runt fem nu i eftermiddags hahah... Men skitsamma det va ändå bara en trist tråkig söndag liksom.. O inget inplanerat.

Men ikväll ska ja vända tillbaka på allt igen, o vakna runt 10, 11 som ja brukar i veckorna. Har ju endel att göra i veckan=) men som ja troligvis inte kommer dela av mig med här tyvärr! 

Nu har vi bunkrat upp med lite glass här hemma, o tänkte dra på en skräckis! Bloggar mer i veckan!

 

CIAOO!


We shared moments who will last until the end..

Hemma igen efter 1 timmes pw! Fan underbart skönt va det! O va trevligt folk de finns o man möter! Älskar sociala människor, o som ler! Ett leende kan göra en hel dag! Gick förbi ica på hemvägen med o köpte köttfärs till taco tårtan hihi hade glömt att tina upp den ja har hemma o hatar att micro tina.. aa vilket bekymmer va hahah...

Neepp nu ska ja hoppa in o ta en snabbdusch o sen göra käk, ASHUNGRIG NU! Sen tänkte ja slå på en film, "Himlen är oskyldigt blå" i väntan på att älskling slutar jobbet o kommer =)

Ha en super lördag alla för de ska ja i alla fall ha:D

PUSS!!


There is a whole world out there, that we should see..

Hade en underbar o mysig fredagskväll med älskling igår♥ Massa mys, bra filmer och så chips o godis! Kör på samma sak ikväll, så himla mysigt. Älskar att ha sådana helger.. bara mysa o ladda inför en ny vecka!

Har redan börjat skriva schema för nästa vecka.. de ska hända grejjer nu o de har ja gett mig FAN på haha, o då menar ja inte träningen för den har ja redan kommit i gång med så bra. Utan andra saker.. men som sagt ja skriver inte ut allt i bloggen. Finns massor ja inte skriver här. Snart ska jag ut med lilla alice en sväng, sen efter det ska ja ta en långpromenad. Riktigt skönt ute idag ju eller hur? Solen skiner ju dock inte men de e endå skön temperatur. Vill bara uuut:D Sen ikväll tänkte ja göra en tacotårta o bjuda älskling på, hope he like it! Jag ÄLSKAR DEN! Så sjuukt god.. Annars blir det bara en lugn kväll! Ska ni hitta på?

Bloggar mer sen, PUSS!!


Sjuk denna värld är.. men kan slå vad om att om "ni" visste hur de låg till så skulle ni nog inte stanna hahha
Stänger av, jag e värd bättre än den där skiten! HAHA!

Älskar min familj och mina vänner och mina älskade man!! Ni är det bästa!♥




118800

Hahha jag provade 11880 nya tjänst, och mms:ade in en bild på mig med frågan "Vilken kändis är jag lik?"

Jag skickade in denna bild:


Och mitt svar jag fick:

"Du påminner väldigt mycket om en blanding mellan Rachel McAdams och Pernilla Whalgren, Fast du ser bättre ut än de både tillsammans! Stor kram från Peter på 118800! Ha en bra dag"




Haha, jaa. Vad tycker ni? :)



Rachel McAdams!

Pernilla Whalgreen





I put my hands up in the aaaaaaaaair sometiimmeeess

Singing eeeeyooooooo hahahah Hello alla o hello underbara fredag! Idag vakna ja upp på ett väldigt annorlunda sätt! Vakna av att en kille som gick vid vägen här utanför gick o sjöng " i put my hands up in the aaaair sometimes, singing eeeeyaaaa singing eeeeeyyaaaa" hahaha så jävla skön! Han va inte full eller nåt utan väldigt glad så han ut o va haha:) Skön snubbe! Så de ska vaa!

Jaa de blev ju inget jobba idag då tyvärr.... inte bra inte bra! O gymmet skippar jag idag, orkar inte stå där o svettas. Har åkt på en förkyldning o kan inte sluta nysa! Får bli en snabb PW sen med musik i öronen istället. Det är ju himla skönt ute, o regnet e borta! Tar gymmet imorgon eller söndag istället. Har i alla fall bestämt att röra på mig varje dag, variera gym med promenader! Det är effektivt o bra. Och det har ja gjort hela veckan=) Gjort av med 4 centimeter runt magen med såg ja! En början i alla fall! Och gått ner ett kg, också en början!=) De får inte gå för snabbt egentligen ju.

Nu ska ja kika efter lite grejjer här på nätet! =) SÅ PEPP! yeaah!

Ha en underbar fredag alla! PUSS!!