He finds the street light, steps out of the shade says something like, "You and me babe, How about it?"

Heeej mina kära! Idag är ja lite piggare och på bättre humör!! igår kändes de bara som att jag kunde gå i ide typ o sova lagom till april! haha.. Vet att alla gnäller på vädret men jag är verkligen SJUKT TRÖTT PÅ VINTER OCH KYLA! Oasvsett om ja nu är glad o pigg så känns de ändå som att man kan lika kan gå i ide... sen vakna upp.. och det är VÅR! fatta va härligt! Köpt lite kläder på senaste, och det är verkligen bara vårkläder ja köper. HATAR att köpa vinterkläder, visst har ju gjort de nu vintras för att man måste men de e ju sjukt mycket roligare o köpa saker till vår/sommar eller hur? Snacka att man längtar.....Känns som att alla längtar EXTRA mycket de här året?

Hihi i alla fall, idag har ja gjort de vanliga.. sen vart hemma o styrt lite o ringt lite viktiga "calls", Telefonkö o 56 personer före i kön... tack o hej liksom men de gick faktiskt ganska fort=)

Nu vet ja inte va ja ska göra.. Är uttråkad, kanske blir en promenad med massa musik i öronen? Hmm, får se.. Ica blir det en snabbis i alla fall, ska äta thaisoppa ikväll.. så jäävla god! Åt det hos Becca igår o sen dess har ja varit sugen på det igen haha. Vet inte om denna är speciell nyttig så men de skiter ja i, SÅ onyttig kan den ju inte vara, Det är alltså Keldas egna soppa:

Svingod verkligen! Sen kan man ju blanda i sina egna ingredienser, typ nudlar, krutonger, lök, bacon ja vad som!



Tänkte tipsa om en annan sak med, har ju sett endel filmer på senaste o "You Again" är en film jag verkligen kan rekomendera! Det handlar om en tjej som blir mobbad av den snyggaste tjejjen på skolan i highschool. Efter highschools slut så visar det sig att hennes bror hittat en tjej, och de ska gifta sig, Gissa vem? Jo den tjejen som mobbade henne genom hela highschool. Nu ska hon göra allt för att visa sin bror vad det är för typ av tjej  han träffat.


SE DEN! Riktigt bra film!





Nu ska ja ut o ta luft! Hörs tomorrow.. PUSS!

Kommentarer
ida säger:

Vi såg den filmen med sjukt bra ju!

riktig tjej film! :)

2011-02-16 | 21:13:00
Bloggadress: http://idatasty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback