Lovely.

Hallå nu va de ett tag sen... haft mycket o göra, mycket som hänt. hehe:) men positiva saker är de ju.. mycket nytt men ja ser framåt! Jag har lämnat ett "Liv" o börjat ett nytt på egen hand, börjat nytt jobb, oo jaa.. de e väl de två största sakerna! Behöver inte gå in på detaljer, inte än i alla fall...

A just de ja så har ja ju fyllt 23! helt onödigt men jaa... fyllde år igår. Gjorde smörgåstårta o familjen kom hit,till fikat bjöd ja på jordgubbar, glass o maränger.. Mumma! Nu blir de lite jobb på hotellet o på lördag blir det FEST o fira mig!! Längtar:D

Kommer ju inte bli så mkt bloggning nu under sommaren tyvärr. Blir ju så!

Ha de bäst!!

PUSS!



Du är den som får mig minnas, Alla drömmar jag har glömt

Helloo! Idag va min sista lediga dag typ.. haha nee va sorgligt de lät. Riktigt så illa är de ju inte men de va den sista lediga dagen på långledighet om man säger så:) Har ju varit ledig i fyra dagar nu. Gick så himla fort! Men njutit o haft de bra har ja haft i alla fall:)

Idag börja jag dagen med att klippa mig hos brännpunkt vid elva. Ja sa åt henne o ta en del, hehe de växer ju ändå så mycket hela tiden. O va skönt att bli av med de slitna. Blev kanon bra, håret känns så lätt nu.. ni vet den där frisörkänslan man får efteråt hehe.. hon klippte även upp lite me så de blir lite frisyr på det. Nu är de bara slingor som ska i! Får se när ja har tid till det!


Efter det mötte jag upp Becca&Engla på stan! Vi börja med att luncha på Mokka, Bakad Potatis.. MMmm!


Sen så blev de en massa varv på stan o lite shopping me så klart .. hehe svårt o låta bli! Köpte en jättefin klänning på BikBok, Underkläder o så ett par gryymt sköna o snygga byxor från Cubus! Känner på mig att ja typ kommer att bo i dom de dagar de inte är sol:) Riktigt kap alltså.. Blev även lite sololja o lotion från Hawaiian Tropic! De va rea så de va ju perfekt.. älskar deras utbud! O inte tala om lotionen.. mmm!!!!
Sen blev det lite fika på de o så systemet för o ladda upp inför helgen!:)


Nu på kvällen har ja umgåtts med Johanna:) Blev en liten runda på stan o en bosses mjukglass!


Nu e ja hemma o bara njuter...Ska gosa ner mig med Alice.


Bild på tjejtrion idag.Mina favvotjejjer♥

Summerheat!

Det underbara vädret håller i sig and i loove it!!

Men idag hade ja tråkig tvätt att ta tag i tyvärr.. Så håller på o tvättar o har tvättat för fullt, mellan varven suttit ute på balkongen o så med Alice:)

Va även inne i stan o lämna in cykeln o lite andra ärenden:) Fick höra också att ja va en tiopoängare från nåra grabbar i en bil..haha:) Sånt blir man ju glad av o höra!


Har precis duschat Alice:) har säkert duschat henne 10 gånger nu i början av sommaren, Blir ju så varmt o kvavt för henne o hon njuter verkligen av att få en liten sval dusch! Sen går hon ut på balkongen o softar..haha så söt hon är min lilla sessa.

Sen kommer Johanna förbi en stund:) Blir nog lite balkonghäng ! Så härligt!



OOO en annan toppenbraa sak är att ja fick in skattepengarna idag!! WIHOO!! Så kolla ni andra me som ska få tillbaka:)

PUSSS!


Am into you.

Av nån anledning är ja alltid som effektivast på natten! haha. Nu "inatt" har ja "gjort" två nya klänningar, aaas fina blev dom. Gjorde alltså om två klänningar, klippte lite o så. Blev så himla nöjd!

O så har ja planerat en massa för att få ihop ett schema typ över va ja har o göra o va som ska fixas inför allt. Så nu har ja koll på allt. Samt massor papper som ja rensat:) Känns som en befrielse haha!

Men nu blir det snart sängen! Ska upp o tvätta imorgon o så lämna in min cykel som ja hela tiden skjutit upp!


Bloggar mer i morgon:)



Bjuder på en av mina favoriter!


Its fucking hot in heere.. so take of aaall your clothes...

Haha ne men tyyp:) Sjukt sjukt varmt! Är glad att ja inte jobbar! Är ledig nu igår o idag fram till freedag! Ska njuta ordentligt för sen drar det igång! Hotellet o så det nya jobbet:) Ska bli spännande! Är ju ledig vid midsommar o så  nåra helger framöver, men sen så är de ju Grekland en vecka man har o se fram emot! Ska bli så sjuukt härligt alltså!!:D

Idag har ja lekt lite med Michelle innan hon börja jobba. Och just nu sitter ja o väntar på Becca, Ska grilla lite om vädret tillåter! Hoppas inte de blir åska o reegn:(:( Molnigt kan de ju va för de e ju ändå stekhett ute. Hoppas hoppas! Vill grilla!!




Jag idag o nu:)


PUSS!

Mitt hjärtas hemlighet.


Oj oj oj, Loong time agoo!


Men blev sjuk förra veckan:( På onsdagen börja all skit.. rethosta sen kom febern rätt snabbt. Febern höll i sig i två dagar typ så blev inget jobba. Bara ligga inne o kurera sig:( Så jävla tråkigt när de va sånt sommarväder ute! Sjuukt tråk o rastlöst.

Lördag blev det upp o jobba, Förtfarande genomförkyld o så men de gick! Ladda upp med iprem o massa halstabletter. Va skönt på ett sätt ändå o jobba.

Kvällen blev det att umgås med Michelle:) Käka mat på stan sen blev det 55:an med nåra. Sen ner till ån o träffa massa folk o umgicks. Sen så sluta kvällen hemma hos Michelle, eller aa hennes hus i alla fall haha.. Behöver inte gå in i detaljer..spännande kväll:)

Idag söndag har ja jobbat, hostat sönder halsen och umgåtts med Michelle!:)

Imorgon blir det en heldag på landet med mamma o pappa.. ska sooola o bara njuuta! Nu e ja friiisk, säger vi:P:)


TACK till alla som påpekat o säger att ja gått ner i vikt o att det verkligen syns. Ni är ett par stycken som sagt det! Blir alltid liika glad:) Ja ser ju inte sånt själv..bara känner :)


PUUUUSSSSSSSSSSS!!!

Beroende av denna låt!




Som du kanske förstått Jag är hos dig igen, Jag försvann ett tag på vägen men jag saknade dina sinnen. Det har varit tungt och grått, Jag är frusen än. När livet sköljde bort oss och vi glömde våra minnen.



Åh vilken underbar dag vi haft! Vilken utomlands känsla:P Såånt tycker vi om=)

Idag blev det flera-timmar-lång fika på stan
med Michelle, Marcella o Lollo:) Va så sköönt o sitta ute på utservering idag! Ville sola men de blir nästan föör hett när man inte kan svalka sig emellanåt. Speciellt när de e så kvavt med!

Efter det blev det att strosa runt på stan lite sen hem!

De jobbigaste me dagen har varit att jag börjat bli "sjuk", Det kliar i halsen hela tiden o ja har fått en jobbig hosta, rethosta:/ Samt tung i huvudet o irriterad. Blir ofta på irriterat humör när ja har nåt virus i kroppen. Är de så för er med? Hoppas inte detta blir värre bara.. Ja har varken tid eller ork till det. Fy fan.

Får väl vila ut lite imorgon.. Om man inte är för rastlös för det som ja alltid blir haha. Måste ju gå o fixa min lilla cykel som e sjuk:( Bubu.. så ja kan ha den till jobbet.

Ne nu går ja nog o lägger mig. Ska ta lite varm mjölk med honung först, Brukar hjälpa lite!


PUSS!








Skriker inombords.