21 Juni

uj uj uj va dagarna springer iväg då! Redan midsommar i morgon ju! Fan va najjs!

Iaf, såg att de va nåra dagar sen ja uppdatera.. 2 dagar men ändåå.. ja vill ju få me allt! =) eller iaf nästan! Emmie kom som sagt på en mysfika o vi hade en del o ta igen, saknat henne massor!

Kvällen blev det ett spontant glas vitt på Tannefors slussar med K. Sååå mysigt, vädret var perfekt o soleb höll på o gå ner o så kom Kinda kanal båten in i slussen o skulle slussas.. mys på hög nivå! Efter det så vart de lite dunka dunka o party i bilen med lite vin hhihi,,har man väl börjat så är de svårt  o sluta;) O har man semester så har man liksom! Sen vart det en impuls kväll på stan med! Men eftersom det var tisdag o typ inget folk ute så satte vi oss på ågatan bar.. de va dom som hade öppet o 55an, o visserligen va de fullt me folk på både ställena. Lite dåligt att de ska va stängt så där för folk vill festa mer o komma ut när de e sommar! Iaf, träffade Azra och Dadda där o de va inte igår! Tog ett glas ihop o snakka massa skit, as trevligt!

Onsdag vakna man av soolsken! Men bakis som ja va haha.. så sov ja rätt länge. Efter en dusch så vakna ja till liv iaf o tog en liten runda på stan. På kvällen mötte ja upp K o vi åkte o köpte pizza och jordgubbar och satte hos på en brygga vid vatten i solen. Såå jäkla mys!

Idag har ja spenderat hela dagen ute hos mamma o pappa! ätit gott och solat och så gick vi igenom massa kläder från mamma o mormor. Hitta en jättesöt blus som e virkad ,typ, svårt o förklara! men den får följa med hem, samt ett lacoste bälte!

Brorsan kom o hälsa på en stund med o visa fiina bilen, fika på jordgubbar o glass o så vart de e skjuta hagelgevär.. hihi de va fan kul! Pricka nästan mitten, deen ni;P

Nu ska vi strax grilla lite här! Yammyamm!


Jag i Karpathos förra året ;)
Karpathos , förra året!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback