11 juni 2012

Har nu bestämt mig för att börja blogga igen, inte för nån annans skulle utan för min egen. Är kul o ha o gå tillbaka , så kommer därför inte skylta om att ja börjat blogga igen, utan detta e mer för min egen skull.
Det var verkligen as läänge sen ja blogga nu.... har väl hänt en del sen dess men för mkt o dra upp här. o kanske oväsentliga saker för andra o läsa om de nu blir så att nåra hittar hit :P

11 juni o vi har redan kommit in i sommaren, inte för att de känns så men de kommer väl. Inte för att denna sommar kommer kännas av så mkt om man säger för kommer ju jobba hela sommaren.. visst de e bara 75% så lite tid utöver jobbet har man ju=)

Och i september väntar en resa! längtar grooovt mkt på att komma härifrån då..

men först jobb o sommar i sverige va de nu kommer innebära=) Nu på fredag fyller ja 24.. helt stört.. fem år sen sedan studenten..mår illa bara ja tänker på de haha.. va fan känns som man stått still. iaf när de gäller karriär. först lite sommarjobb på äldreboende.. sen hotellet i 2 år, o nu är ja som sagt tillbaka inom vården på vakant. Trivs gör ja men ja känner ändå att de inte detta jag vill syssla med hela tiden o absolut inte framtiden. men vad ja vill göra vet ja inte, eller ja vet va ja drömmer om för yrken. men känns långt dit.. sen att man är för feg när de gäller flytt o allt va de innebär o starta nåt nytt.. fan man mååste våga annars kommer man ingenstans! kommer iaf jobba nu över sommaren här, sen får vi se va som händer efter sommaren om ja får fast eller om de blir nåt helt annat... de återstår o se. de funkar ett tag nu iaf. Men sen måsta ja klurat ut nåt..

ajja , de kommer vart efter, man ska ju inte stressa heller, utan njuta av livet! de e viktigt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback